Inside Stories

Βρες το ένα και μοναδικό!

Gossip-tv Team

Νέα εποχή σημαίνει αλλαγή γκαρνταρόμπας και φυσικά νέα εσώρουχα. Ποιο είναι το ιδανικό σουτιέν και πώς θα το επέλεγες; Με δαντέλα ή με ενίσχυση; Πώς είναι η μαγική εμπειρία αναζήτησης του ιδανικού σουτιέν;

Τώρα όλες τις γυναίκες ανεξάρτητα από το σωματότυπο, το στιλ ή τη φάση της ζωής που βρίσκονται, ήρθε η ώρα να ενωθούν, να τονώσουν την αυτοπεποίθησή τους και να πιστέψουν ότι μπορούν να βρουν αυτό που θα τις κάνει να νιώσουν υπέροχα!

Με λίγα λόγια, ήρθε η ώρα να λάμψεις! Μπορείς να βρεις το ταίρι σου ξανά!

Ανακαλύψτε τη νέα προσθήκη στην οικογένεια Amourette - το Amourette 300 με Magic Wire®. Τώρα μπορείς να συνδυάσεις το διαχρονικό στιλ και την κομψότητα του αγαπημένου σου σουτιέν, με την ελαστική και αόρατη αίσθηση του Magic Wire®.

Και για όσες αγαπούν την εφαρμογή Amourette υπάρχουν και όλα τα αγαπημένα styles με δαντέλα και μαλακές cups με ή χωρίς ενίσχυση!

photo2

Σε τι διαφέρει η σειρά Amourette;

Είναι αλήθεια πως πρόκειται για μία επιτυχημένη σειρά από ελαστική δαντέλα, ενώ εκείνο που την κάνει να ξεχωρίζει είναι η τέλεια εφαρμογή και η απόλυτη άνεση που προσφέρει, ακόμα και στα μεγάλα μεγέθη! Πανέμορφα σχέδια δίνουν σε όλες μας έναν αέρα ανανέωσης!

Με λίγα λόγια, παρέχει άριστη εφαρμογή και πολύ σταθερό κράτημα, με την εγγύηση τεχνογνωσίας και αξιοπιστίας ενός από τα διασημότερα Brands του κόσμου, της Triumph!

Η νέα συλλογή δημιουργήθηκε για όλες εμάς, έτσι κι εσύ όποιο στιλ και αν προτιμάς... Διάλεξε το τέλειο σχέδιο!

photo3

Hannah Ferguson και ένα παραμυθένιο ταξίδι στο χώρο των lingerie!

Ό,τι πιο «μαγικό» είδαμε το τελευταίο διάστημα ήταν η βραβευμένη animated ταινία για την Triumph! Εκτός του ότι αποτελεί την πιο καινοτόμο ιδέα που πραγματοποιήθηκε ποτέ από εταιρεία του χώρου, απεικονίζει και ένα παραμυθένιο ταξίδι στο χώρο των lingerie. Το ταξίδι αυτό είναι προσανατολισμένο στις ανάγκες της καμπάνιας Find The One, με στόχο να βοηθήσει όλες τις γυναίκες να βρουν το ιδανικό σουτιέν για εκείνες.

Φυσικά στο βίντεο πρωταγωνιστεί το διάσημο μοντέλο Hannah Ferguson, που συνεργάζεται με την Triumph για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά. Η Hannah Ferguson σε αποκλειστική της συνέντευξη σε περιοδικά μόδας, δήλωσε ότι είναι συναρπαστικό να βλέπεις τον εαυτό σου σαν καρτούν, ότι από μικρή αγαπούσε τα κινούμενα σχέδια και αποτελεί όνειρο για εκείνη αυτό που ζει. Επίσης, μας αποκαλύπτει ότι απολαμβάνει να δουλεύει για την Triumph, την κάνει να νιώθει sexy και θηλυκή, ενώ πιστεύει ότι η ομορφιά πηγάζει από την αυτοπεποίθηση. Μέσα από την ευκαιρία που της έδωσε η Triumph, εκτός από εμπειρία στην ηθοποιία, βρήκε και το ιδανικό σουτιέν!

photo4

Δες κι εσύ το βίντεο και... #FindTheOne!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved