Inside Stories

Πώς θα γίνεις το νέο κορίτσι από την Ipanema

Gossip-tv Team

Έχεις τραγουδήσει πολλές φορές τους στίχους του διαχρονικού καλοκαιρινού κομματιού, η μελωδία του οποία μας κάνει να ονειροπολούμε και μας ταξιδεύει σε εξωτικές παραλίες.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, που έχει ερμηνευτεί από μεγάλους καλλιτέχνες, όπως ο Φρανκ Σινάτρα, η Έλα Φιτζέραλντ, ο Νατ Κινγκ Κόουλ και η Εϊμι Γουάινχαουζ. Ακόμα και σήμερα όμως αποτελεί πηγή έμπνευσης για τις γυναίκες που αγαπούν την κομψότητα. Πώς μπορείς να μεταμορφωθείς σε ένα σύγχρονο στυλάτο κορίτσι από τη δημοφιλή εξωτική παραθαλάσσια γειτονιά στο Ρίο ντε Τζανέιρο; Παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικές συμβουλές για να αποκτήσεις βραζιλιάνικο tropical look και attitude, σε κάθε σου εμφάνιση από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Απόκτησε ηλιοκαμένο χρώμα!

Προκειμένου να μεταμορφωθείς στο new girl from Ipanema, πέρνα λίγο χρόνο στις παραλίες, για να αποκτήσεις το χρυσαφένιο χρώμα που θα σε κάνει να δείχνεις πιο εξωτική! Φυσικά, μην ξεχνάς το αντηλιακό σου, το ψάθινο καπέλο σου και τα γυαλιά σου. Επένδυσε στο στυλ σου και πρόσεξε την εμφάνισή σου, όπου και αν βρίσκεσαι. Δεν έχει σημασία αν είσαι σε κάποια τροπική παραλία της Βραζιλίας, στα ελληνικά νησιά ή στις ακτές της Αττικής… Με τις αυθεντικές βραζιλιάνικες σαγιονάρες Ipanema, θα δείχνεις το εξωτικό κορίτσι που ονειρεύεσαι! Έρχονται από τη χώρα της γιορτής και του κεφιού σε υπέροχα χρώματα και σχέδια για να κάνεις τους πιο εκκεντρικούς συνδυασμούς. Πρωτότυπα prints με λουλούδια και γεωμετρικά σχέδια, διχρωμίες με τη χαρακτηριστική σημαία στο λουράκι, μονόχρωμα με διακριτικές glitter λεπτομέρειες, σε χαμηλές και ψηλότερες σόλες, είναι τα σχέδια που ξεχωρίσαμε εμείς! Σε κάθε περίπτωση είναι το must item του καλοκαιριού, που δεν πρέπει να λείπει από την γκαρνταρόμπα σου.

panema1

Πώς θα ολοκληρώσεις το στυλ σου; Διάλεξε ένα παρεό, ένα εντυπωσιακό καφτάνι ή ένα καυτό σορτσάκι που θα αναδεικνύει τα πόδια σου. Πάρε την τσάντα για την παραλία και είσαι έτοιμη για να εντυπωσιάσεις με κάθε σου βήμα στην καυτή άμμο!

panema2

Επένδυσε στην άνεση

Τα κορίτσια από την Ipanema ζουν σε χαλαρούς ρυθμούς, χωρίς να αγχώνονται για τα μικρά καθημερινά πράγματα. Η ζωή τους θυμίζει πάντα καλοκαίρι, και μας εμπνέει να ζούμε πιο ξέγνοιαστα. Πώς μπορείς να διώξεις τα προβλήματα; Χαλάρωσε και προσπάθησε να απολαύσεις κάθε λεπτό της ημέρας σου. Προκειμένου να αισθάνεσαι λίγο πιο ανάλαφρη, επένδυσε στην άνεση. Προτίμησε ρούχα και παπούτσια που σου επιτρέπουν να κινείσαι ελεύθερα, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι πρέπει να παραμελήσεις το στυλ σου. Άλλωστε, με τις Ipanema σου, θα δείχνεις πάντα προσεγμένη, χωρίς να χρειάζεται να προσπαθήσεις!

panema3

Πες «ναι» στις χαλαρές κομψές βραδινές εμφανίσεις

Το καλοκαίρι η διάθεσή μας είναι πιο ανάλαφρη, το ίδιο και το μακιγιάζ μας. Πες «όχι» στο υπερβολικό make up και μην το παρακάνεις με το bronzer. Φόρα ρούχα που σε κολακεύουν, σε κάνουν να αισθάνεσαι άνετα και σε γεμίζουν αυτοπεποίθηση. Προσπάθησε να αφήσεις ό,τι σε απασχολεί στην άκρη, έστω και για λίγο και απόλαυσε κάθε σου έξοδο. Εκφράσου ελεύθερα, τραγούδα και χόρεψε, χωρίς να ενδιαφέρεσαι για το τι θα πουν οι άλλοι. Άσε στην άκρη της ψηλοτάκουνες γόβες και προτίμησε πεδιλάκια στα χρώματα της πούδρας ή του μαύρου, με μεταλλικές λεπτομέρειες, όπως αλυσιδίτσες, glitter και καρδούλες. Θα σου επιτρέπουν να χορεύεις μέχρι το πρωί σε beach bars, σαν πραγματικό κορίτσι από την Ipanema.

panema4

Υιοθέτησε το ιδιαίτερο βραζιλιάνικο στυλ, πες «ναι» στα ζωντανά χρώματα, τα ανάλαφρα υφάσματα και φυσικά τις Ipanema σου! Απόλαυσε το καλοκαίρι στο έπακρο, όπου και αν βρίσκεσαι και αντιμετώπισε κάθε κατάσταση με περισσότερη αισιοδοξία.

panema6

Τις ΙΡΑΝΕΜΑ τις φέρνει κοντά μας η Adam's Shoes, η εταιρεία που εδώ και 50 χρόνια πρωτοπορεί στο χώρο του παπουτσιού. Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις στη σελίδα: www.adamsshoes.gr

Δες το παρακάτω βίντεο για να αντλήσεις έμπνευση για τις εμφανίσεις σου:

ΒΙΝΤΕΟ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved