Inside Stories

Προσπαθήστε να μη γελάσετε! Δεν θα τα καταφέρετε με τις... μεγαλύτερες γκάφες που θα έχετε δει!

Gossip-tv Team

Είναι μαγικό, είναι πολύ αστείο όταν στα καλά καθούμενα και ενώ εσύ αμέριμνος σβήνεις μία τούρτα ή παίζεις με τους φίλους συμβαίνει κάτι αναπάντεχο που δεν μπορείς να πιστέψεις!

Είναι δε τόσο αναπάντεχο που πραγματικά σοκάρεται κανείς με την εξέλιξη των πραγμάτων μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Γιατί οι γκάφες που συμβαίνουν και που έχουν καταγραφεί από κάμερα κινητού ή πιο επαγγελματική, είναι πραγματικά απίθανες και αξίζει κανείς να τις απολαύσει για να γελάσει με την ψυχή του. Και δεν το λέμε εμείς.

Το λένε τα... γεγονότα που θα παρακολουθήσετε στο παρακάτω βίντεο στο οποίο έχουν συγκεντρωθεί οι πιο απίστευτες γκάφες της φετινής σεζόν. Δεν είναι και λίγο να βλέπεις μία μαμά που παίζει με τα παιδιά της να πέφτει ξαφνικά από το σκαμπό στο πάτωμα, ή μία κοπέλα που πάει να καθίσει αμέριμνη στο γραφείο της, να βρίσκεται ξαφνικά φαρδιά πλατιά κάτω από την καρέκλα που σπάει!

Όσο για τους άλλους, εκείνους που προσπαθούν να κάνουν... ακροβατικά και τελικά... σπάνε τα μούτρα τους, μάλλον είναι λίγο οδυνηρό το τέλος τους, όμως το ίδιο αστείο και απολαυστικό όταν συμβαίνει. Δείτε το παρακάτω βίντεο και θα γελάσετε με την ψυχή σας...





©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved