Inside Stories

Τρελό γέλιο! Δείτε πώς ένα μωρό μπορεί να τρελάνει ένα γατί!

Gossip-tv Team

Λένε πως ο σκύλος μπορεί να γίνει ο καλύτερος τους φίλος και ναι, πλέον μετά από αυτό το βίντεο θα καταλάβετε γιατί ένα γατί θα δυσκολευτεί να το καταφέρει 

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε πώς ένα μωρό μπορεί να τρελάνει ένα γατί. Μα γιατί του τραβάει την ουρά, μα γιατί θέλει να το κάνει χαλί, μα γιατί θέλει ντε και καλά να το φιλήσει, να γιατί νομίζει πως είναι σκύλος και θέλει να παίξει μαζί του με μια μπάλα και πολλά ακόμη τέτοια.

Βέβαια για την ιστορία να σας πούμε πως σύμφωνα με το filozoiki μια σχέση παιδιού με γάτα προϋποθέτει κάποια κριτήρια. Σύμφωνα με αυτό τα παιδιά πρέπει να μάθουν πώς να συμπεριφέρονται με ευγένεια και σεβασμό στην καινούρια τους γατούλα.

Ακόμα και ένα άκακο τράβηγμα της ουράς ή του αυτιού της, μπορεί να καταλήξει σε ένα γρατζουνισμένο παιδί που κλαίει από πόνο. Το ενθαρρυντικό με τις «κοινωνικές» γάτες είναι ότι εξοικειώνονται με τους θορύβους και την έντονη δραστηριότητα των παιδιών πολύ πιο γρήγορα και πολύ πιο εύκολα σε σχέση με μια δειλή ή μια εσωστρεφή γάτα.

Δείτε το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved