Inside Stories

Γλυκά Νερά: Σε κατάσταση απόλυτου σοκ η Αλόννησος! Η οργή για τον πιλότο και ο βουβός πόνος

Gossip-tv Team

Γλυκά Νερά: Το σοκ αλλά και η οργή για την αποτρόπαια πράξη του καθ' ομολογία δολοφόνου είναι τα συναισθήματα που επικρατούν στην Αλόννησο εδώ και λίγα 24ωρα. 

Οι κάτοικοι του νησιού που γνώριζαν πολύ καλά τόσο τον Χαράλαμπο Αναγνωστόπουλο όσο και την Κάρολαϊν δεν μπορούν ακόμα να πιστέψουν το κακό που συνέβη.

Η οργή τους είναι έκδηλη για τον Μπάμπη που μόλις τρεις μέρες πριν είχε βρεθεί στο νησί για το μνημόσυνο της γυναίκας του και αγκάλιαζε τη μητέρα της.

Η κυρία Σουζάνα η οποία ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει ό,τι συνέβη στην κόρη της, έχει κοντά της στο σπίτι της στην Αλόννησο την αδελφή της η οποία ζει στην Αθήνα που με τη σειρά της προσπαθεί με κάθε τρόπο να την παρηγορήσει.

Άτομο από το περιβάλλον της οικογένειας της Καρολάιν αποκάλυψε για τους γονείς της: "Η μητέρα της Καρολάιν δεν είναι σε θέση να το διαχειριστεί".

Η ίδια θέλει να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να βιώσει με αξιοπρέπεια τον βουβό πόνο της, έχοντας ως μόνη έννοια της πλέον το τι θα γίνει με την εγγονή της, την μόλις ενός έτους Λυδία που κανείς δεν γνωρίζει ποιος θα μεγαλώσει.

Όλοι εύχονται η μικρούλα να ζήσει με πρόσωπα της οικογένειάς της ώστε να μεγαλώσει όσο το δυνατόν πιο ομαλά και ήρεμα.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο το ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπής Τώρα ό,τι συμβαίνει από την Αλόννησο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved