Inside Stories

Όρθια η Ιωάννα Παλιοσπύρου απέναντι στην κατηγορούμενη: «Θα πεις την αλήθεια ή να φύγω;»

Gossip-tv Team

Για ακόμα μία μέρα η Ιωάννα Παλιοσπύρου κράτησε την υπόσχεσή της ότι θα δίνει κάθε μέρα της ακροαματικής διαδικασίας στο δικαστήριο, προκειμένου να δει τι έχει να πει η κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι

Διψώντας να μάθει το μεγάλο "γιατί" για τους λόγους που οδήγησαν την κατηγορούμενη σε μία τέτοια πράξη, η Ιωάννα βρέθηκε και σήμερα από νωρίς το πρωί στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο για να ακούσει την απολογία της γυναίκας που έμελλε στις 20 Μαΐου του 2020 να της αλλάξει δραματικά τη ζωή.

Η Ιωάννα, όπως πάντα ήρεμη αλλά και αποφασισμένη να μάθει την αλήθεια για την επίθεση που δέχτηκε ήταν παρούσα όταν έφτασε η κατηγορούμενη στην αίθουσα του δικαστηρίου.

Στις 10:11 π.μ. η κατηγορούμενη κλήθηκε από τους δικαστές να βρεθεί στο βήμα και να ξεκινήσει η απολογία της.

Τότε, σύμφωνα με τα όσα αποκαλύφθηκαν στην εκπομπή Super Κατερίνα, η Ιωάννα σηκώθηκε όρθια από τη θέση της απέναντι από την κατηγορούμενη και της είπε: "Έφη, θα πεις σήμερα την αλήθεια ή να σηκωθώ να φύγω;"

Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάμεσα στις δύο γυναίκες υπάρχει ισχυρή αστυνομική δύναμη ώστε να μην έρχονται οι δυο τους σε επαφή και γι' αυτό η Ιωάννα σηκώθηκε όρθια και με σταθερή φωνή της απηύθυνε τον λόγο.

Η απάντηση της κατηγορούμενης στην Ιωάννα

Η κατηγορούμενη που άκουσε τα όσα τη ρώτησε η Ιωάννα, δεν έμεινε σιωπηλή αλλά της απάντησε: "Συγγνώμη. Θέλω να σου ζητήσω συγγνώμη όπως έχω κάνει και προανακριτικά. Ζητάω συγγνώμη σε εσένα και την οικογένειά μου".

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved