Inside Stories

Βιτριόλι: «Καταπέλτης» ο εισαγγελέας για τη δράστιδα: Ένοχη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση

Gossip-tv Team

Ανακοινώθηκε η πρόταση του Εισαγγελέα για την ποινή της κατηγορούμενης για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

Σήμερα ήταν μία πολύ κρίσιμη μέρα για τη συνέχεια της εκδίκασης της υπόθεσης με την επίθεση με βιτριόλι εις βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

Η Ιωάννα η οποία είδε τη ζωή της να αλλάζει ολοκληρωτικά στις 20 Μαΐου του 2020 όταν δέχτηκε την επίθεση από την καθ' ομολογία δράστιδα, παλεύει να σταθεί στα πόδια της και σήμερα περίμενε να ακούσει την πρόταση του Εισαγγελέα για την ποινή που θα έπρεπε να εκτίσει η κατηγορούμενη μετά τα όσα συνέβησαν.

Η ομιλία του εισαγγελέα κράτησε σχεδόν μία ώρα στην ακροαματική διαδικασία και όπως ακούστηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα, ο ίδιος θέλει η Έφη να εκτίσει την ανώτερη δυνατή ποινή καθώς τη θεωρεί ένοχη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση εις βάρος της Ιωάννας.

«Την καταδίκασε να κουβαλάει έναν αιώνιο σταυρό του μαρτυρίου και προτείνω την ποινή της ανθρωποκτονίας με πρόθεση και ενδεχόμενο δόλο» ήταν κάποια από τα τελευταία λόγια του εισαγγελέα που παρακολούθησε από την αρχή την όλη υπόθεση και άκουσε όσα είχαν να πουν οι μάρτυρες κατηγορίας, οι μάρτυρες υπεράσπισης και όλοι όσοι εμπλέκονται στη δίκη.

Οι συνήγοροι της κατηγορούμενης προσπαθούσαν να αλλάξουν την ποινή σε βαριά σωματική βλάβη όμως δεν τα κατάφεραν. Έτσι, η Έφη τώρα αντιμετωπίζει την πιο βαριά ποινή που θα μπορούσε να της επιβληθεί και η οποία πρακτικά είναι 15 χρόνια φυλάκισης.

Στα πρώτα σχόλια που ακούγονται μετά την πρόταση του εισαγγελέα, είναι και το ότι αυτό είναι μία πρώτη ηθική δικαίωση για την ίδια την Ιωάννα η οποία εδώ και καιρό ζητούσε να μάθει γιατί της συνέβη όλο αυτό.

Δείτε το παραπάνω βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση με βιτριόλι: «Πάγωσε» το δικαστήριο από την απολογία της 36χρονης (video)

Όρθια η Ιωάννα Παλιοσπύρου απέναντι στην κατηγορούμενη: «Θα πεις την αλήθεια ή να φύγω;»

Συγκλονίζει ο ιατροδικαστής: «Αν δεν είχε αντιδράσει γρήγορα η Ιωάννα θα είχαμε θάνατο»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved