Inside Stories

Πόλεμος Ουκρανία: Σοκάρουν τα πλάνα: Ουκρανοί σημαδεύουν με όπλο τον οπερατέρ του OPEN!

Gossip-tv Team

Πόλεμος Ουκρανία: Ανατριχιαστικά είναι όσα περιέγραψε ο οπερατέρ του Open Δημήτρης Αλεξάκης πως έζησε στο Κίεβο, από Ουκρανούς που τον σημάδευαν με όπλο! 

Ο κάμερα μαν του ελληνικού τηλεοπτικού σταθμού βρίσκεται στην Ουκρανία για την "κάλυψη" του πολεμικού ρεπορτάζ και σήμερα το πρωί βρισκόταν στους δρόμους του Κιέβου. Κάποια στιγμή, το ενδιαφέρον του προσέλκυσε μία παιδική χαρά και όπως ο ίδιος είπε, τον είχε συγκλονίσει η εικόνα με τα χαρούμενα χρώματα μέσα σε ένα σκηνικό πολέμου. Ούτε και εκείνος κατάλαβε πώς Ουκρανοί στρατιώτες τον πλησίασαν και με την απειλή όπλου άρχισαν να του δίνουν εντολές χωρίς βέβαια εκείνος να γνωρίζει τι ακριβώς τού ζητούσαν καθώς δεν γνωρίζει και τη γλώσσα.

Στο βίντεο ντοκουμέντο που θα δείτε παραπάνω ακούγονται οι «εντολές» που δίνουν οι Ουκρανοί πολιτοφύλακες στον οπερατέρ του OPEN, Δημήτρη Αλεξάκη και η βοήθεια από τον Χρήστο Νικολαΐδη και τον μεταφραστή τους.

«Μας πλησίασαν πολιτοφύλακες και στρατιωτικοί και μας έκαναν έναν έλεγχο με άσχημο τρόπο. Πίστευαν ότι είμαστε κάτι άλλο από αυτό που είμαστε. Ο ένας από τους πολιτοφύλακες ήταν πολύ εκνευρισμένος, σήκωσε το όπλο του και σημάδεψε τον οπερατέρ Δημήτρη Αλεξάκη» αποκάλυψε ο απεσταλμένος του Open, Χρήστος Νικολαΐδης.

Ο ίδιος πρόσθεσε: «Ο Δημήτρης κράτησε την ψυχραιμία του, προσπάθησα να δείξω την ταυτότητά μου. Ο μεταφραστής μας προσπάθησε να τους εξηγήσει. Μας κράτησαν για περίπου μια ώρα μέχρι να δουν τα στοιχεία μας. Ο ένας φώναζε τον άλλο, μετά έναν αστυνομικό, μετά τη μυστική αστυνομία και ευτυχώς όλα τελείωσαν ομαλά».

Ο τρόμος που έζησε ο οπερατέρ, περιγράφεται στα παρακάτω λόγια του:

«Την ώρα που σημάδευε σκεφτόμουν ότι δεν έχω πολλές ελπίδες και σκέφτηκα να ανοίξω τα χέρια για να ρίξει στο γιλέκο για να έχω περισσότερες πιθανότητες». Ευτυχώς όλα έληξαν ομαλά, όμως η λαχτάρα που πήρε το ελληνικό συνεργείο, ήταν πολύ μεγάλη.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved