Inside Stories

Πάτρα: Νέες δηλώσεις της αδελφής της Ρούλας: «Είμαστε σε κατάσταση σοκ»

Gossip-tv Team

Πάτρα: Σε νέες δηλώσεις προέβη η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, η Δήμητρα, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. 

Η Δήμητρα, η οποία έχει δηλώσει από την πρώτη στιγμή πως θα είναι στο πλευρό της αδελφής της μέχρι το τέλος, αναφέρθηκε για ακόμα μία φορά στα συνταρακτικά γεγονότα και τις εξελίξεις με τα ανίψια της και την αδελφή της και τόνισε:

«Είμαστε σε μια κατάσταση σοκ όλοι, δεν ξέρουμε πως βρέθηκε η κεταμίνη, πώς χορηγήθηκε στο παιδί και φυσικά δεν την έχει προμηθευτεί και δεν την έχει χορηγήσει η αδελφή μου, αυτό είναι δεδομένο. Της έχει στερηθεί η ελευθερία της και κάθε προσωπικό της δικαίωμα, κατά τη γνώμη μου άδικα, δεν έχει ψαχτεί τόσο καλά το θέμα», είπε η Δήμητρα Πισπιρίγκου.

Η ίδια συνέχισε: «Κάποιοι άνθρωποι που είχαν ιερή υποχρέωση να σταθούνε δίπλα μας, με γεγονότα που γνωρίζανε και είχαν την υποχρέωση να είναι δίπλα μας, έχουν γυρίσει την πλάτη. Δεν αναφέρομαι σε κανέναν προσωπικά, λέω αυτό κι ο καθένας θα καταλάβει».

Να θυμίσουμε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου πρόκειται αύριο (4/4) το πρωί να βρεθεί ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί για τις κατηγορίες που τη βαραίνουν σε ό,τι έχει να κάνει με τον θάνατο της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Δείτε το βίντεο με όσα είπε η Δήμητρα Πισπιρίγκου:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved