Inside Stories

Πάτρα-Γερμανού: «Αν είχα και εγώ το χάρισμα να είμαι τέρας ψυχραιμίας, θα ζητούσα ανιχνευτή ψεύδους»

Gossip-tv Team

Ο Σπύρος Δημητρίου, γνωστός ποινικολόγος και σύζυγος της Ελεονώρας Ζουγανέλη, μίλησε στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται για τον ανιχνευτή ψεύδους που ζητά από χθες η Ρούλα Πισπιρίγκου προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη με τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας για τον οποίοι κατηγορείται. 

Ο γνωστός ποινικολόγος επεσήμανε στην εκπομπή πως «Αν έχει κάνει το έγκλημα δε θα "μασήσει" με τον ανιχνευτή ψεύδους», τονίζοντας πως δεν παίζει ρόλο στην αποκάλυψη της ενοχής ή μη κάποιου κατηγορούμενου.

Τότε τον λόγο πήρε η Ναταλία Γερμανού η οποία είπε πως αν και εκείνη ήταν τέρας ψυχραιμίας όπως δείχνει να είναι η Ρούλα Πισπιρίγκου και είχε το χάρισμα να ελέγχει τους παλμούς της καρδιάς της και να μην ταράζεται με τίποτα, τότε θα ζητούσε και εκείνη να κάνει τεστ ανίχνευσης ψεύδους.

Ο Σπύρος Δημητρίου επίσης υπενθύμισε τα ψέματα που έχει αποδειχτεί πως λέει η ίδια η Ρούλα Πισπιρίγκου και το συγγενικό της περιβάλλον θυμίζοντας τις καταγγελίες μητέρας και αδελφής ότι ξυλοκοπήθηκε μέσα στη ΓΑΔΑ, κάτι που δεν συνέβη ποτέ.

Δείτε τι ειπώθηκε στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved