Inside Stories

Πάτρα: Ολοκλήρωσε η Ρούλα Πισπιρίγκου την απολογία της στην ανακρίτρια μετά από πέντε ώρες!

Gossip-tv Team

Πάτρα: Μετά από σχεδόν πέντε ώρες, η Ρούλα Πισπιρίγκου ολοκλήρωσε την απολογία της στη 18η ανακρίτρια η οποία είχε ξεκινήσει λίγο μετά τις 12. 

Η 33χρονη μητέρα των τριών κοριτσιών που έφυγαν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες βρέθηκε με ισχυρή αστυνομική δύναμη στο κτίριο 9 της Ευελπίδων και σχεδόν αμέσως βρέθηκε απέναντι από την ανακρίτρια.

Σύμφωνα με τα Live News, η Ρούλα δέχτηκε πάρα πολλές ερωτήσεις από την ανακρίτρια προκειμένου να βγάλει μία άκρη για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου υποστήριξε στην απολογία της πως δεν έχει καμία σχέση με τον θάνατο της 9χρονης κόρης της, ότι δεν γνωρίζει τίποτα για την ουσία κεταμίνη που χορηγήθηκε στη μικρή Τζωρτζίνα και πως δεν θα μπορούσε να την έχει χορηγήσει εκείνη καθώς δεν γνωρίζει απολύτως τίποτα για τη δράση της.

Την ίδια ώρα, το νοσοκομείο Παίδων με ανακοίνωσή του λέει ρητά και κατηγορηματικά πως ουδέποτε χορηγήθηκε από τους γιατρούς η κεταμίνη όπως εντέχνως θέλησε να υποστηρίξει η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Δείτε το βίντεο με όσα αποκαλύφθηκαν για την απολογία της Ρούλας η οποία οδηγείται στον εισαγγελέα.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved