Inside Stories

Για πρώτη φορά: Εικόνες από το ειδικά διαμορφωμένο κελί της Ρούλας Πισπιρίγκου στον Κορυδαλλό!

Gossip-tv Team

Πάτρα: Από το πρωί σήμερα, η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται προφυλακισμένη σε ειδικά διαμορφωμένο κελί στην ΣΤ' πτέρυγα των Φυλακών Κορυδαλλού

Στην εκπομπή Μεσημέρι με τη Μάριον, προβλήθηκαν για πρώτη φορά φωτογραφίες από τον χώρο όπου θα ζει για το επόμενο διάστημα η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Μάλιστα, το κελί έχει διαμορφωθεί έτσι ώστε να είναι απομονωμένο από τις υπόλοιπες κρατούμενες ενώ θα προαυλίζεται και μόνη της καθώς έχουν εκφράσει την ενόχλησή τους για την ύπαρξή της ανάμεσά τους.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου ζήτησε τηλεκάρτες και τηλεόραση από τους οικείους της, όμως τις πρώτες στιγμές της μέσα στον Κορυδαλλό έδειξε να είναι εκτός εαυτού, με κάποιους να αναφέρουν πως χτυπούσε το κεφάλι του στον τοίχο.

Τα πρώτα της λόγια μετά τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, ήταν:

«Μίλησα με τα καλύτερα λόγια για τον Μάνο στην κατάθεσή μου. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί δε με πιστεύει ο Μάνος και μίλησε εναντίον μου. Ήμουν σχεδόν βέβαιη πως θα πήγαινα σπίτι μου. Θέλω να πιστεύω πως σύντομα θα αφεθώ ελεύθερη με περιοριστικούς όρους. Θα αποδειχθεί η αλήθεια, δεν υπάρχουν στοιχεία. Δε ξέρω πόσο θα αντέξω στη φυλακή».

Δείτε το βίντεο παραπάνω με την αποκάλυψη του χώρου όπου κρατείται:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved