Inside Stories

Δικηγόρος Ρούλας Πισπιρίγκου: «Προκαλεί εντύπωση η ανακολουθία στη στάση του Μάνου Δασκαλάκη...»

Gossip-tv Team

Πάτρα: Οι δικηγόροι της Ρούλας Πισπιρίγκου, σε τηλεοπτικές του δηλώσεις, έκανε λόγο για την ψυχολογία της κατηγορουμένης, αλλά και το πόσο πολύ εντύπωση του προκαλεί το γεγονός ότι ο Μάνος Δασκαλάκης έχει πλέον στραφεί εναντίον της και δεν είναι με το μέρος της. 

Πρόκειται για μια υπόθεση, που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη και τα στοιχεία που βγαίνουν μέρα με την μέρα είναι ακόμα πιο σοκαριστικά και ρίχνουν πεταιτέρω φως στην υπόθεση.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, μετά από την ανακοίνωση ότι έχει κριθεί προφυλακιστέα, δεν έχει σταματήσει να λέει ότι κρατείται άδικα από τις αστυνομικές αρχές, αφου, σύμφωνα με όσα κατέθεσε, η ίδια φαίνεται να αποδίδει τον θάνατο της άτυχης Τζωρτζίνας σε ιατρικό λάθος και όχι σε εγκληματική πράξη εκείνης. Το πρωί της Παρασκευής 8 Απριλίου, οι δικηγόροι της Ρούλας Πισπιρίγκου, μετά από το επισκεπτήριο, πραγματοποίησε τηλεοπτικές δηλώσεις και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός, σχετικά με την υπερασπιστική γραμμή της κατηγορουμένης, αφήνοντας βέβαια και αιχμές για την στάση που κρατάει ο σύζυγός της, Μάνος Δασκαλάκης, σχετικά με τα όσα έχουν διαδραματιστεί τις τελευταίες εβδομάδες.

Ο πρώτος της δικηγόρος δήλωσε: «Θα δημιουργήσει υπερασπιστικούς ισχυρισμούς αντί για επιβαρυντικά στοιχεία σε βάρος της, θεωρεί ότι είναι άδικο αυτό που γίνεται. Οι άνθρωποι της οικογένειάς της είναι εντελώς εξαντλημένοι, περνάνε μια διαδικασία εξαιρετικά δύσκολη. Είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. Νομίζω ότι η εικόνα κατά την είσοδο και έξοδό τους τα είπε όλα.

Από σήμερα, έχει τοποθετηθεί τηλεόραση στο κελί της εντολέως μου. Η επικοινωνία της με τον κύριο Δασκαλάκη έχει διακοπεί από τη μέρα που άρχισε η κράτησή της στο αστυνομικό μέγαρο. Δεν έχουμε δεχτεί καμία παράκληση να μεταφέρουμε κάποιο μήνυμα για επικοινωνία στον κύριο Δασκαλάκη. Εμείς είμαστε υπερασπιστές…

Ο δέυτερος δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Κωνσταντίνος Ζαρδάς, ήταν και εκείνος που μίλησε για την στάση του Μάνου Δασκαλάκη, χαρακτηρίζοντάς την ανακόλουθη και λέγοντας πως, κατά την γνώμη του, είναι ένα γεγονός που του προκαλεί πολύ μεγάλη αίσθηση.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: "Θεωρεί ότι βρίσκεται αδίκως στη φυλακή, ότι εν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για την προσωρινή της κράτηση.. Δεν είναι ύποπτη φυγής.. Στην περίπτωσή της δεν προβλέπονται οι προϋποθέσεις για την προσωρινή της κράτηση… Σήμερα ήταν σχετικά ψύχραιμη, δεν την είχα δει τις προηγούμενες ημέρες.

Σήμερα, ήταν σχετικά ψύχραιμη αν σκεφτεί κανείς όλες τις πιέσεις και το βάρος που έχει δεχτεί. Πιστεύει στην αθωότητά της… Η οικογένειά της την πιστεύει απολύτως και ακράδαντα. Όλοι είναι πεπεισμένοι για την αθωότητά της. Δεν έχω επιχειρήσει να επικοινωνήσω με τον κύριο Δασκαλάκη. Μου προκαλεί εντύπωση η ανακολουθία που έχω δει στη στάση του.

Αυτά που λέει στην ουσία είναι υπερασπιστικοί ισχυρισμοί. Στην κατάθεσή του εγώ δεν έχω δει να λέει ότι είναι σίγουρος για την ενοχή της. Λέει ότι ήταν μια καλή μάνα και πως όποιον και αν ρωτήσουμε θα πει τα ίδια, ότι πρόκειται για μια τέλεια μάνα…. Έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας»

Δείτε τα όσα δήλωσαν οι δυο δικηγόροι της Ρούλας Πισπιρίγκου στο παραπάνω βίντεο

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved