Inside Stories

Πισπιρίγκου- Δασκαλάκης: Το ακριβό δώρο στον γιατρό της Τζωρτζίνας και οι «εγκωμιαστικές» αναρτήσεις

Gossip-tv Team

Ο Μάνος Δασκαλάκης και η Ρούλα Πισπιρίγκου, λίγες ώρες μετά την πρώτη ανακοπή της Τζωρτζίνας και την "διάσωσή" της από τον εντατικολόγο, του αγόρασαν ένα πολύ ακριβό δώρο, για να "θολώσουν τα νερά".

Πρόκειται για μια πρωτοφανή υπόθεση, που τον τελευταίο καιρό έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης, αλλά και των μέσων μαζικής ενημέρωσης, όπου καθημερινά καταπιάνονται με το θέμα και παρουσιάζουν αρκετά αποκαλυπτικά ρεπορτάζ.

Ένας από τους μάρτυρες, ο οποίος κατέθεσε πριν από λίγες ημέρες στην 18η τακτική ανακρίτρια, σχετικά με την υπόθεση της Πάτρας, ήταν ο κύριος Ανδρέας Ηλιάδης, εντατικολόγος και διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού γενικού νοσοκομείου του Ρίου, ο οποίος και "έσωσε" την Τζωρτζίνα από το πρώτο μεγάλο περιστατικό, αλλά και την φρόντιζε μετά, και όσο και παιδί είχε μείνει τετραπληγικό και με εγκεφαλοπάθεια.

Σύφμωνα με τηλεοπτικό ρεπορτάζ της εκπομπής T-live, ο κύριος Ηλιάδης, έδωσε πολλές λεπτομέρειες, αλλά και τόνισε στην ανακρίτρια το γεγονός ότι μετά την πρώτη ανακοπή της Τζωρτζίνας, ο ίδιος δέχτηκε ένα πολύ ακριβό δώρο από τον Μάνο Δασκαλάκη και την Ρούλα Πισπιρίγκου, γεγονός που από την αρχή του έκανε εντύπωση.

Οι δυο γονείς του αγόρασαν ένα πολύ ακριβό ρολόι, το οποίο και ο ίδιος δεν ήθελε να δεχτεί στην αρχή, αλλά εκείνοι επέμειναν πολύ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ρεπορτάζ, το κουτί με το ρολόι φυλάχθηκε και δόθηκε σε μια οικογένεια με οικονομικά προβλήματα, των οποίων το παιδί έδινε την δική του μάχη στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο.

Φυσικά, μετά από όλα αυτά και ενώ η 33χρονη κατηγορούμενη είχε ήδη ξεκινήσει να καταλαβαίνει πως ο γιατρός την είχε υποψιαστεί, ξεκίνησε με την σειρά της να κάνει διάφορες "αποθεωτικές" αναρτήσεις στα social media, ευχαριστώντας και δημόσια τον γιατρό για την πολύτιμη βοήθειά του.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο περισσότερα

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved