Inside Stories

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η απάντησή της για την νέα σχέση του Μάνου: «Το έμαθα αυτό πριν από τρεις μέρες»

Gossip-tv Team

Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου παραχώρησε συνέντευξη μέσα από την φυλακή, με την ίδια να δίνει τις δικές της απαντήσεις, σε όλα όσα ακούγονται για εκείνη και τις ενέργειες απέναντι στα παιδιά της. 

Πρόκειται για μια υπόθεση, η οποία και έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και η αλήθεια είναι πως έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης, αλλά και των μέσων μαζικής ενημέρωσης, που το παρακολουθούν καθημερινά και το πλαισιώνουν με απόλυτα καίρια ρεπορτάζ.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, στην εκπομπή "Αλήθειες με την Ζήνα" ακούστηκε η συνέντευξη της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία και έχει κριθεί προφυλακιστέα και βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού, με τον Γιώργο Σόμπολο, με τον οποία και είχαν τηλεφωνική επικοινωνία μέσα από τις φυλακές. Η κατηγορούμενη, μίλησε για όλους και για όλα, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη σχέση της με τον Μάνο, την καταγγελία για την κακοποίηση της Τζωρτζίνας, αλλά και στην καταγγελία κακοποίησης για τον Μάνο Δασκαλάκη.

Αρχικά, για την σχέση της με τον Μάνο, είπε χαρακτηριστικά: "Δεν υπήρχε κακοποίηση. Ήταν ένας έντονος τσακωμός, τον οποίο για κακή μας τύχη δεν καταλάβαμε ότι άκουσε η Τζωρτζίνα. Αυτό είναι όλο», ενώ για την καταγγελία κακοποίησης της κόρης της στο Χαμόγελο του Παιδιού, ανέφερε πως δύο ημέρες πριν από τον γάμο και τη βάφτιση ήρθαν όντως από τον Οργανισμό για έλεγχο, διαπίστωσαν πως δεν υπήρχε τίποτα και έφυγαν."

Μάλιστα, η καταγγελία στο Χαμόγελο του Παιδιού, όπως υποστήριξε, έγινε από πρώην κοπέλα του Μάνου Δασκαλάκη, γιατί εκείνη ήθελε να τον εκδικηθεί. Όσον αφορά τη νέα σχέση του πρώην συζύγου της και για το γεγονός ότι εκείνος συνεχίζει την ζωή του στην Αθήνα, η Ρούλα Πισπιρίγκου είπε χαρακτηριστικά:

«Ο Μάνος βρίσκεται στην Αθήνα και συνεχίζει τη ζωή του. Το γνωρίζω αυτό. Το έμαθα πριν περίπου από τρεις, τέσσερις μέρες. Ότι η συγκεκριμένη κοπέλα που συγκατοικούσε πριν, είναι η κοπέλα που είναι και τώρα στη ζωή του... Δεν είχαμε συζητήσει κάτι για διαζύγιο. Μου είχε πει ο Μάνος πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας πως σκέφτεται να έρθει στην Αθήνα, γιατί του έγινε μια πρόταση για δουλειά.

Και δε μπορούσε να συνεχίσει άλλο με εμένα. Αλλά φυσικά θα είχαμε επικοινωνία για το παιδί, τα πάντα ο,τιδήποτε. Είχα συμφωνήσει. Τα είχαμε ξεκαθαρίσει όλα τα πράγματα. Απλά μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας ο Μάνος μετακόμισε στην Αθήνα ξαφνικά και συγκατοικεί με μια κοπέλα από όσο γνωρίζω.

Και με μια άλλη κοπέλα, φίλη της κοπέλας του. Εγώ αυτά γνωρίζω από τον ίδιο. Και πριν από τρεις μέρες, τώρα, έμαθα πως έχουν κανονική σχέση, ενώ ο Μάνος μου έλεγε πως είναι φίλοι. Και έχουν σχέση πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Και ότι τώρα μένουν και μαζί, κάνουν βόλτες με τη μηχανή, βγάζουν φωτογραφίες. Την πηγαινοφέρνει στην εργασία της και μάλιστα έχει γίνει και ένας μεγάλος ντόρος στο γραφείο της κοπέλας. Αλλά δε με απασχολούν αυτά. Καλά κάνει ο άνθρωπος. Εγώ δε συνέχισα τη ζωή μου. Τα πάντα ήταν τα παιδιά μου. Έχασα τα πάντα και δε με ενδιαφέρει κανένας Μάνος».

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα δήλωσε στον Γιώργο Σόμπολο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved