Inside Stories

Δικηγόρος Ρούλας Πισπιρίγκου: «Αν ήθελε να κάνει κακό στην Τζωρτζίνα, δεν θα την είχε προσέξει τόσο»

Gossip-tv Team

Πάτρα: Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, κ. Όθωνας Παπαδόπουλος, παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για όλα όσα υποστηρίζει η εντολέας του για την αθωότητά της. 

Είναι η υπόθεση που έχει προκαλέσει ανατριχίλα στο πανελλήνιο, μιας και οι έρευνες βρίσκονται ακόμα σε εξέλιξη και οι θάνατοι των τριών μικρών κοριτσιών, αλλά και της 69χρονης σπιτονοικοκυράς, προκαλούν αναπάντητα ερωτήματα.

Στην εκπομπή T-live παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνας Παπαδόπουλος και παρουσίασε την δική τους εκδοχή σχετικά με τον θάνατο της Τζωρτζίνας. Πολύ πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος υποστηρίζει πως η Ρούλα Πισπιρίγκου, αν ήθελε να κάνει κακό στο παιδί δεν θα την είχε προσέξει τόσο, ώστε να την είχε στο νοσοκομείο, αλλά θα είχε επιλέξει να γίνει όλο αυτό μέσα στο σπίτι τους, χωρίς την παρουσία γιατρών και νοσηλευτών.

Όπως ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αυτό είναι το προϊόν των συζητήσεων που κάνουμε. Ως νομικός παραστάτης της έχω εξηγήσει ποια είναι η διαδικασία που προβλέπεται από τον νόμο. Πράγματι, οι ενδείξεις εκτιμήθηκαν. Ενδείξεις που θα μπορούσαν να οδηγούν σε κάποιο πρόσωπο για τέτοιου είδους αδίκημα είναι αρκετές για να έχουν ως συνέπεια την επιβολή κράτησης»

«Ήταν πάντα η μαμά μόνη, όταν γίνονταν επεισόδια στο παιδί; Η απάντηση είναι όχι. Αυτό προκύπτει και από τα έγγραφα της δικογραφίας. (…) Άρα η σχετική απορία που διατυπώνεται σαν ένδειξη εναντίον της και μεταφέρεται από τα media δεν είναι ακριβής... Σε σχέση με την κεταμίνη, η ίδια υποστηρίζει από την πρώτη στιγμή πως δε γνωρίζει τη συγκεκριμένη ουσία. Προκύπτει ότι αυτή η ουσία δεν υπάρχει στο εμπόριο και χρησιμοποιείται σε δύο εφαρμογές, εκ των οποίων η μία είναι η παιδοχειρουργική και οι ΜΕΘ σε παιδιατρικές κλινικές».

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα υποστήριξε παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved