Inside Stories

Έκτακτο επισκεπτήριο σήμερα για τη Ρούλα Πισπιρίγκου: Η φωτό των παιδιών της που ζήτησε να της πάνε

Gossip-tv Team

Πάτρα: Εκτάκτως θα έχει επισκεπτήριο σήμερα, Μεγάλο Σάββατο (23/4) η Ρούλα Πισπιρίγκου στον Κορυδαλλό όπου κρατείται μετά τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας. 

Η 33χρονη γυναίκα η οποία κρατείται τις τελευταίες εβδομάδες σε απομονωμένο κελί στον Κορυδαλλό ζήτησε σήμερα, στο επισκεπτήριο που θα έχει από τη μητέρα της και την αδελφή της, να της πάνε μαζί και μία φωτογραφία των τριών παιδιών της.

Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή Σαββατοκύριακο παρέα ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας «Πελοπόννησος», Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, ήταν το μόνο που ζήτησε να της πάνε στην φυλακή.

Φωτογραφίες δηλαδή των τριών κοριτσιών που μυστηριωδώς πέθαναν, της Τζωρτζίνας, της Ίριδας και της Μαλένας.

Την ίδια στιγμή, η κατηγορούμενη για την ανθρωποκτονία της κόρης της Τζωρτζίνας φέρεται έτοιμη να καταθέσει μήνυση στον εν διαστάσει σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη, σε περίπτωση που αμφισβητήσει την πατρότητα των δύο παιδιών τους, της Μαλένας και της Ίριδας, που έφυγαν από τη ζωή το 2019 και το 2021 αντίστοιχα.

«Έχει πλέον αποδεχθεί ότι δεν υπάρχει από την άλλη πλευρά επιθυμία επικοινωνίας παρότι το επιθυμούσε και έχω την αίσθηση ότι το επιθυμεί ακόμα η ίδια οπότε σταμάτησαν στην πορεία και οι σχετικές προσπάθειες», είπε ο δικηγόρος της, Όθων Παπαδόπουλος.

Η 33 ετών κατηγορούμενη, όπως προέκυψε από την έρευνα των εγκληματολογικών εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ και αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Τα ΝΕΑ» και «Το ΒΗΜΑ», Βασίλης Λαμπρόπουλος, αναζητούσε στο διαδίκτυο στοιχεία για τις επιπτώσεις της ασφυξίας, τις κρίσεις επιληψίας, τα βαρβιτουρικά και αναισθητικά φάρμακα.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved