Inside Stories

Πισπιρίγκου: Τι απαντά ο διευθυντής του Καραμανδάνειου για την πολιτική παρέμβαση για την Τζωρτζίνα!

Gossip-tv Team

Σύμφωνα με τηλεοπτικό ρεπορτάζ, για την υπόθεση της Τζωρτζίνας και για το ότι δεν ήθελε η Ρούλα Πισπιρίγκου να πάρει εξιτήριο από το Καραμανδάνειο νοσοκομείο, είχε γίνει πολιτική παρέμβαση από τον δήμο Πατραίων. 

Πάτρα: Πρόκειται για μια από τις υποθέσεις, που έχουν προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο, μιας και δείχνει να είναι απίστευτο πως μια μητέρα μπορεί να κάνει κακό στο παιδί της και να καταλήξει να το οδηγήσει στον θάνατο.

Όταν η 9χρονη Τζωρτζίνα νοσηλευόταν στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο της Πάτρας και ενώ οι γιατροί ήταν έτοιμοι να της δώσουν εξιτήριο, η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε αντιδράσει αρκετά έντονα, μιας και θεωρούσε ότι το παιδί της έπρεπε να παραμείνει και άλλο, μιας και η κατάσταση της υγείας του δεν ήταν καθόλου καλή. Μάλιστα, σε ο, τι αφορά τους γιατρούς του νοσοκομείου, η ίδια είχε δηλώσει σε φίλη της:

Στην εκπομπή T- live μίλησε ο διευθυντής του Καραμανδάνειου νοσοκομείου, Παύλος Αθανασόπουλος και παραδέχτηκε ότι είχε γίνει πολιτική παρέμβαση από τον δήμο Πατραίων για να μην πάρει η 9χρονη Τζωρτζίνα εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μόλις πήγαμε να φύγουμε, είδαν μια κρίση πάλι με εμετό και την έκανε πάλι λίγο πριν. Βήχει και της έρχεται εμετός, δεν βγάζει τίποτα και θα την κρατήσουν μέσα να την ψάξουν κι άλλο. Αυτοί δεν ξέρουν τι ψάχνουν και έρχονται και με κοιτάνε με ένα βλέμμα της αγελάδας, το ηλίθιο».

«Κάποια στιγμή με είχαν πάρει από τον Δήμο και με ρώτησαν σε τι κατάσταση ήταν το παιδί. Εγώ πήρα συγκεκριμένα τηλέφωνο τους παιδιάτρους που μου είπαν ότι ήταν σε πολύ καλή κατάσταση, δεν είχε πρόβλημα, τότε που με είχαν πάρει τηλέφωνο. Μου είπαν από τον Δήμο ότι με πήραν, ότι ήταν από τον Δήμο και με πήραν τηλέφωνο και με ρώτησαν, ναι.

Με το που ήρθε το παιδί στο νοσοκομείο, κατευθείαν όλοι οι γιατροί κινητοποιήθηκαν, λόγω του ιστορικού των άλλων παιδιών και έδωσαν ιδιαίτερη προσοχή και μάλιστα από ό,τι γνωρίζω η ίδια η διευθύντρια της Παιδιατρικής Κλινικής είχε δώσει εντολή κάθε μισή ώρα να περνάει γιατρός και να βλέπει το παιδί».

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα είπε παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved