Inside Stories

Πάτρα: «Παύση» καθηκόντων για την κοινωνική λειτουργό που είχε εξετάσει την υπόθεση της Τζωρτζίνας!

Gossip-tv Team

Πάτρα: Σύμφωνα με τηλεοπτικό ρεπορτάζ, η κοινωνική λειτουργός, η οποία και είχε αναλάβει τον έλεγχο για την καταγγελία που είχε γίνει για την κακοποίηση της Τζωρτζίνας στο Χαμόγελο του Παιδιού, παύεται από εδώ και στο εξής από τα καθήκοντά της. 

Πρόκειται για μια από τις υποθέσεις, η οποία και έχει προκαλέσει πολυάριθμα ερωτηματικά για το τι πραγματικά συνέβη και τα τρια κοριτσάκια οδηγήθηκαν στο θάνατο.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, στην εκπομπή T- live, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου της εκπομπής στην Πάτρα, η κοινωνική λειτουργός, η οποία είχε αναλάβει την εξέταση της περίπτωσης της κακοποίησης της Τζωρτζίνας, παύεται από τα καθηκοντά της. Η συγκεκριμένη είχε επισκεφθεί το σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκη το 2014, όταν δηλαδή είχε γίνει και η συγκεκριμένη καταγγελία στο "Χαμόγελο του Παιδιού" και στην έκθεσή της είχε σημειώσει ότι δεν εντόπισε κανένα απολύτως πρόβλημα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στον Δήμο κατατέθηκε το αποτέλεσμα της ένορκης διοικητικής εξέτασης που βρισκόταν υπό διερεύνηση το τελευταίο διάστημα, στο οποίο αναφέρεται χαρακτηριστικά η πλημμελής άσκηση καθηκόντων της συγκεκριμένης κοινωνικής λειτουργού, πάντοτε σε σχέση με υποθέσεις που είχε αναλάβει να εξετάσει στο παρελθόν.

Η κοινωνική λειτουργός μάλιστα, είχε μιλήσει πριν από ένα μήνα στην εκπομπή T live και είχε δηλώσει χαρακτηριστικά:

«Επειδή εγώ επικοινώνησα πριν, δεν μπορώ να θυμάμαι πριν οκτώ χρόνια εάν πήγα εγώ. Είχα πολλές περιπτώσεις δεν μπορώ να θυμάμαι τα ονόματα της κάθε οικογένειας. Πριν από λίγο επικοινώνησα με συνάδελφο που είναι ακόμα στην ομάδα προστασίας και της λέω «θύμισε μου, ποια συνάδελφος πήγε τότε;» και μου είπε «μάλλον είχες πάει εσύ» εννοώντας εμένα. Δεν το θυμάμαι καθόλου, γιατί δεν ήταν σαν «Πισπιρίγκου» η αίτηση, ήταν σαν «Δασκαλάκη.

Δυστυχώς, ψάχνω από το πρωί να βρω το αρχείο μου και δεν το έχω, γιατί μετά από τόσα χρόνια δεν μπορώ να έχω αρχείο όλων αυτών των περιπτώσεων. Η έκθεσή μου υπάρχει όμως, στην ομάδα προστασίας ανηλίκων»

Δείτε το σχετικό βίντεο με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved