Inside Stories

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι απαντά για τα χρήματα από την σπιτονοικοκυρά και το ηχητικό της Τζωρτζίνας!

Gossip-tv Team

Η Ρούλα Πισπιρίγκου έδωσε απαντήσεις μέσω του δικηγόρου της σχετικά με την μηχανή του Μάνου Δασκαλάκη, που ήταν δώρο της σπιτονοικοκυράς, ενώ παράλληλα μίλησε και για το ηχητικό ντοκουμέντο που διέρευσε με την μικρή Τζωρτζίνα μέσα από το νοσοκομείο. 

Πρόκειται για μια από τις υποθέσεις, που από την πρώτη κιόλας στιγμή, έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη και πολλοί είναι εκείνοι, που περιμένουν να μάθουν όλη την ιστορία και το τι συνέβη πραγματικά με τα τρια νεκρά κοριτσάκια στη Πάτρα.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, που βρίσκεται τους τελευταίους περίπου δυο μήνες στη φυλακή, υποστηρίζει πως δεν έχει κάνει τίποτα στα παιδιά της και πως όλα όσα ακούγονται δεν έχουν καμία απολύτως υπόσταση. Η ίδια, εμπιστευόμενη τους δικηγόρους της, πιστεύει ότι πολύ σύντομα θα τελειώσει αυτή η περιπέτεια και πολύ σύντομα θα αφεθεί ελεύθερη. Τις τελευταίες ημέρες, έχουν βγει στο φως πολλά και διάφορα στοιχεία: το ένα από αυτά αποδεικνύει πως η μηχανή του Μάνου Δασκαλάκη ήταν δώρο της σπιτονοικοκυράς, Ευγενίας Κούτρα, ενώ το δεύτερο είχε να κάνει με το ηχητικό ντοκουμέντο με την μικρή Τζωρτζίνα, όσο εκείνη βρισκόταν στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο.

Στην εκπομπή T-live παραχώρησε δηλώσεις ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνας Παπαδόπουλος, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν είναι η καλή η ψυχολογική της κατάσταση... Μετά τη μετάδοση του ηχητικού της μικρής Τζωρτζίνας έχει επιδεινωθεί εξαιρετικά (η κατάστασή της). Είναι σοκαριστικό να ακούγεται και πάλι η φωνή του μικρού παιδιού μετά από τόσο καιρό. Είναι κάτι που επηρέασε την ψυχολογία της στον μέγιστο βαθμό. Προκάλεσε τη θλίψη, το σοκ και την οργή της».

Όσον αφορά το δώρο της σπιτονοικοκυράς, ο ίδιος ανέφερε: «Υπάρχει μία πληροφόρηση ότι ήταν δώρο της κυρίας Κούτρα και το ποσό της τελευταίας σύνταξης χρησιμοποιήθηκε για την κάλυψη των εξόδων κηδείας. Έγινε ανάληψη της τελευταίες μέρες και είναι έξοδα της τελετής (σ.σ. της κηδείας της σπιτονοικοκυράς) στην οποία παραβρέθηκαν μόνο τρία άτομα. Το ζεύγος και η γυναίκα που φρόντιζε τις τελευταίες της μέρες την συγκεκριμένη κυρία (Κούτρα). Κανένα συγγενικό πρόσωπο».

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved