Inside Stories

Πισπιρίγκου: Μέσα από το υπόμνημά της αρνείται κάθε εμπλοκή της στους θανάτους Μαλένας-Ίριδας!

Gossip-tv Team

Mε το πολυσέλιδο υπόμνημα που κατέθεσε ο δικηγόρος της Όθωνας Παπαδόπουλος ενώπιον της δικαιοσύνης, η Ρούλα Πισπιρίγκου αρνείται κάθε εμπλοκή με τους θανάτους των δύο παιδιών της, της Μαλένας και της Ίριδας! 

Η ίδια, η οποία παραμένει κρατούμενη λόγω του θανάτου της μεγαλύτερης κόρης της, της Τζωρτζίνας, εμμένει στην αθωότητά της και όπως ανέφερε ο δικηγόρος της εστιάζει στα τρία τελευταία χρόνια από τον θάνατο της Μαλένας μέχρι και τη σύλληψή της αρνούμενη κατηγορηματικά την εμπλοκή της στους θανάτους των παιδιών.

Στο εν λόγω υπόμνημα περιγράφονται οι συνθήκες κάτω από τις οποίες προκλήθηκαν οι κακώσεις που εντοπίστηκαν από τους ιατροδικαστές στα πρόσωπα των παιδιών. Μάλιστα η Ρούλα Πισπιρίγκου επικαλείται τις εκθέσεις των ειδικών για να αντικρούσει το ιατροδικαστικό πόρισμα που την «καίει».

Ο Όθωνας Παπαδόπουλος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 είπε για το θέμα:

«Αρνείται κατηγορηματικά την τέλεση οποιασδήποτε πράξης που θα μπορούσε να στραφεί ενάντια στα ίδια της τα παιδιά. Δηλώνει ότι ούτε καν θα περνούσε ποτέ ως ιδέα από το μυαλό της να κάνει κάτι κακό στα “σπλάχνα” της όπως λέει η ίδια.

Στον φάκελο υπάρχουν δεδομένα και επιστημονικά στοιχεία που επικαλούμαστε για την απόδειξη των θέσεών μας».

Δείτε το βίντεο με όσα είπε ο Όθωνας Παπαδόπουλος στις δηλώσεις του στον ΑΝΤ1:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved