Ευρυδίκη: Τελευταία εμφάνιση με Θεοδωρίδου- Παπαδόπουλο
Exodos

Ευρυδίκη: Τελευταία εμφάνιση με Θεοδωρίδου- Παπαδόπουλο

Για ένα τελευταίο προγραμματισμένο «ΠΑΡΤΥ» θα βρεθεί η Ευρυδίκη στο Hotel Ερμού την Πέμπτη 29 Μαρτίου. Μαζί με την Ευρυδίκη στην σκηνή του θα βρίσκεται η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Γιώργος Παπαδόπουλος.

Με το μοναδική αυτό «ΠΑΡΤΥ» ολοκληρώνεται ο δεύτερος πολύ επιτυχημένος κύκλος εμφανίσεων της Ευρυδίκης που κάθε Πέμπτη παρουσίαζε μια διαφορετική μουσική παράσταση με guest από όλο το φάσμα της Ελληνικής μουσικής σκηνής που άφησαν αίσθηση.

Την Πέμπτη 22 Μαρτίου «ΤΟ ΠΑΡΤΥ» στο Hotel Ερμού ξεκίνησε από νωρίς με την Ευρυδίκη να καλωσορίζει τους καλεσμένους της με μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της μοναδικά εκτελεσμένες από την 5 μελή μπάντα της. Στην παρέα επί σκηνής σύντομα προστέθηκε ένας καλλιτέχνης που έχει αφήσει το δικό του στίγμα στην ποπ μουσική σκηνή των 90s. Ο Θάνος Καλλίρης ερμήνευσε τραγούδια όπως το «Γιορτάζω», «Όχι το Μωρό μου», «Το νου σου Κύριε Οδηγέ» και γέμισε χαμόγελα τους θαμώνες του Hotel Ερμού. Αμέσως μετά, στην σκηνή του Hotel Ερμού εμφανίστηκε η επί χρόνια προσωπική φίλη της Ευρυδίκης η Ελλη Κοκκίνου. Η λαμπερή Έλλη Κοκκίνου ερμήνευσε μεγάλες επιτυχίες της όπως «Κοσμοθεωρία», «Αγόρι μου», «Θα Περιμένω», «Ερώτα μου», «Μασαί» και ξεσήκωσε το κοινό του Hotel Ερμού.

Απρόβλεπτα ντουέτα, μοναδικές στιγμές επί σκηνής η Ευρυδίκη, ο Θάνος Καλλίρης και η Έλλη Κοκκίνου κατάφεραν να παρασύρουν το γεμάτο Hotel Ερμού σε άλλο ένα μεγάλο επιτυχημένο «ΠΑΡΤY»… σαν αυτά της εφηβείας μας που δεν θέλεις να τελειώσει ποτέ… Αυτά που σε κάνουν να θες να μείνεις «25 ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ».

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved