Φαντασμαγορικό πάρτι στο Island
Exodos

Φαντασμαγορικό πάρτι στο Island

Το Island σηματοδότησε για ακόμη μία χρονιά την έναρξη του καλοκαιριού την Πέμπτη 3 Μαΐου με ένα φαντασμαγορικό πάρτι.

Αυτή τη φορά όμως ήταν ένα πάρτι που όμοιο του δεν έχει ξαναγίνει, το Island κατάμεστο από πανέμορφο κόσμο σκόρπισε αισιοδοξία και έδειξε ότι η καινούργια εποχή της Αθηναϊκής Ριβιέρας είναι εδώ. Ιδιαίτερα εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι εκτός από τους Έλληνες θαμώνες το Island επισκεφθήκαν από την πρώτη ημέρα εκλεκτοί διεθνείς καλεσμένοι.

Ένα εντυπωσιακό show από τους Duo Violin με χορευτές, χορεύτριες και μουσικά όργανα σε ένα δημιουργικό διάλογο με τον dj κατενθουσίασε τον κόσμο. Εντυπωσιακά πυροτεχνήματα έλουσαν τον ουρανό της αθηναϊκής Ριβιέρας με χρώματα κάνοντας το show ακόμη πιο συναρπαστικό. Στο χώρο υπήρχαν πελώριες διάφανες τέντες που είχαν αλλάξει τελείως το σκηνικό, καθώς παρείχαν προστασία αλλά συγχρόνως επέτρεπαν το μάτι να φτάνει ως τον ουρανό και τα αστέρια.

Μια λαμπερή καλοκαιρινή βραδιά που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Πιο αργά, την εμφάνισή τους έκαναν ακόμη και χιουμοριστικά ντυμένοι χορευτές - καρχαριάκια που απογείωσαν με τις χορευτικές τους ικανότητες και το vibe τους τη διασκέδαση του κοινού. Κάθε εβδομάδα το Island θα παρουσιάζει θεματικά party, τα οποία αποτελούν θεσμό στην πολυετή πορεία του

Φωτογραφίες papadakis press

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved