Ημέρα Θετικής Ενέργειας: Όλα τα ονόματα των καλλιτεχνών που θα ανέβουν στην σκηνή
Exodos

Ημέρα Θετικής Ενέργειας: Όλα τα ονόματα των καλλιτεχνών που θα ανέβουν στην σκηνή

Για 13η συνεχή χρονιά θα διεξαχθεί ο μεγαλύτερος και πιο θετικός μουσικός θεσμός της χώρας!

Η Ημέρα Θετικής Ενέργειας θα ξεσηκώσει το κοινό για ακόμα μία χρονιά, στο καθιερωμένο της ραντεβού, την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου, στις 18:00, στο Τείχος των Εθνών στο ΟΑΚΑ. Με ελεύθερη είσοδο και ανανεωμένο concept, η Amita Motion θα μας υποδεχθεί στον Παράδεισο της Θετικής Ενέργειας και της μουσικής, με ένα ανεπανάληπτο μουσικό θέαμα από αγαπημένους καλλιτέχνες της ελληνικής και διεθνούς μουσικής σκηνής και παρουσιαστή για φέτος τον Μιχάλη Κουινέλη των STAVENΤΟ! Τον παλμό στο backstage θα δίνει o Σπύρος Μαργαρίτης!

Ο Παράδεισος της Θετικής Ενέργειας είναι γεμάτος μουσική, φαντασμαγορικά live acts, μοναδικές συνεργασίες επί σκηνής και πρωτότυπα διαδραστικά happenings, για να προσφέρει θετικές στιγμές στο κοινό, καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Την Hμέρα Θετικής Ενέργειας, στο πιο πρωτοποριακό και θετικό stage, θα βρεθούν: ο super star DJ AFROJACK, οι MEΛISSES, οι Playmen, η Έλενα Παπαρίζου και η Ελένη Φουρέιρα. Mαζί τους οι Dj Pitsi, Snik, Τhe Players, Βαγγέλης Κακουριώτης, Αναστάσιος Ράμμος και Special Guests της φετινής μουσικής γιορτής οι 2j, Jimko και Kristian Kostov.

Στη σκηνή της Ημέρας Θετικής Ενέργειας, δύο τυχεροί θα ζήσουν το ντουέτο των ονείρων τους με τις MEΛISSES και την Έλενα Παπαρίζου, μέσα από τον πιο θετικό μουσικό διαγωνισμό Positive Duets.

Πλησιάζοντας προς τις 7 Σεπτεμβρίου, η Amita Motion έχει ετοιμάσει 2 μοναδικούς διαγωνισμούς για τους χιλιάδες φίλους της Θετικής Ενέργειας:

  • Την Τρίτη 28 Αυγούστου ξεκινάει ο διαγωνισμός Meet & Greet στα Social Media της Amita Motion, προσφέροντας σε 30 τυχερούς τη δυνατότητα να γνωριστούν με τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες.
  • Επιπλέον, ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη ο διαγωνισμός για προσκλήσεις στο Golden Circle, τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μπροστά ακριβώς από την σκηνή, προσφέροντας σε 1.000 τυχερούς τη δυνατότητα να δουν τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες από απόσταση αναπνοής!
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved