Μοίρου: Έκλεισε «χρυσό» συμβόλαιο με το διασημότερο τηλεοπτικό stan up comedy show στην Αμερική
Exodos

Μοίρου: Έκλεισε «χρυσό» συμβόλαιο με το διασημότερο τηλεοπτικό stan up comedy show στην Αμερική

Συνεργασία έκπληξη!

Πολύ ευχάριστα νέα, περίμεναν τη Δέσποινα Μοίρου κατά την επιστροφή της στην Αμερική από την Ελλάδα, όπου βρέθηκε για λίγες μέρες για τις ανάγκες των γυρισμάτων νέας ταινίας της, όπου τα τελευταία χρόνια, κάνει μία σπουδαία διεθνή καριέρα, πρωταγωνιστώντας σε 8 ταινίες, εκ των οποίων μία, η «Vamp Bikers Dos», προβάλλεται από τον Ιούνιο στο Amazon, στο μεγαλύτερο αμερικανικό κανάλι.

Η ηθοποιός μετά το θεατρικό βραβείο «Stand Up Comedy», που κέρδισε , "ως αγαπημένη κωμικός των Αμερικανών " απέκτησε μεγάλη ζήτηση αλλά και ένα φανατικό "δικό " της κοινό να την ακολουθεί, με τον αμερικανό μάνατζέρ της, να της έχει κλείσει πολλά stand up comedy show, στα μεγαλύτερα club των ΗΠΑ.

Ένα βράδυ του Ιουλίου , την ώρα που ήταν στη σκηνή του διάσημου κλαμπ " Τhe comedy Store ", ο διάσημος κωμικός ηθοποιός Ντον Μπαρν, που κάνει το περίφημο τηλεοπτικό show «Ding Dong», την είδε, εντυπωσιάστηκε και τη φώναξε στο σόου του! Της ζήτησε να ξαναπαίξει τον μονόλογο της , και η Δέσποινα το κάνε με χαρά! Οι θαμώνες του show την αποθέωσαν και ο Βετεράνος κωμικός ξετρελάθηκε μαζί της και την κάλεσε μόνιμα στο σόου του, όπου παρουσιάζει νέα κωμικά ταλέντα !! Μετά την πρώτη πετυχημένη εμφάνιση της. Η Ελληνίδα ηθοποιός τους μάγεψε όλους, με τον διάσημος stand up κωμικό ,αλλά και τη παραγωγό του show MaryJane Green, να της κλείνουν συμβόλαιο για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, δίνοντάς της το ελεύθερο να κάνει "ότι θέλει" επί σκηνής !Η Δέσποινα ετοιμάζεται να υποδυθεί διάσημες Αμερικανίδες σταρς, όπως η Kim Kardashian, η Joan Crawford, η Lady Gaga και άλλες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved