«Χιονάτη στον Πάγο»: Αναβάλλεται η αποψινή πρεμιέρα λόγω των καιρικών συνθηκών
Exodos

«Χιονάτη στον Πάγο»: Αναβάλλεται η αποψινή πρεμιέρα λόγω των καιρικών συνθηκών

Η παράσταση "Χιονάτη στον Πάγο" θα κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου στις 7:30μμ αντί για την Τετάρτη που ήταν προγραμματισμένο.

Η καθυστέρηση οφείλεται στις αντίξοες καιρικές συνθήκες, με σφοδρότατες χιονοπτώσεις, που συνάντησαν τα φορτηγά που μεταφέρουν την παγοπίστα και τα σκηνικά του συγκροτήματος από το Σεράγιεβο στην Αθήνα. Η κακοκαιρία δημιούργησε μεγάλη κυκλοφοριακή συμφόρηση στις οδικές αρτηρίες και παρά τις προσπάθειες της μεταφορικής εταιρίας*, τα φορτηγά έρχονται στην Αθήνα με 15 ώρες καθυστέρηση, με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η δημιουργία της παγοπίστας, για να ξεκινήσει κανονικά η παράσταση την Τετάρτη. Ενημερώνουμε πως οι παραστάσεις του συγκροτήματος στο κλειστό του Παλαιού Φαλήρου Ταε Κβο Ντο θα γίνουν κανονικά στις εξής ημέρες και ώρες:
Πέμπτη 20/12 7:30μμ
Παρασκευή 21/12 4:00μμ & 7:30μμ
Σάββατο 12:00μμ & 4:00μμ & 7:30μμ
Κυριακή 12:00μμ & 4:00μμ
Οι κάτοχοι των εισιτηρίων της παράστασης της Τετάρτης 19/12 μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα εισιτήριά τους για οποιαδήποτε άλλη από τις οκτώ παραστάσεις που θα πραγματοποιηθούν, ανεξάρτητα από τις διαφορετικές τιμές των εισιτηρίων. Οι κάτοχοι των εισιτηρίων για την Τετάρτη 7:30μμ μπορούν να απευθύνονται για τις αλλαγές στο support@viva.gr.
Τέλος, από την Τετάρτη στις 10πμ θα λειτουργούν ταμεία στο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ για να εξυπηρετούν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved