Παρέλαση επωνύμων για να ακούσουν Οικονομόπουλο (pics)
Exodos

Παρέλαση επωνύμων για να ακούσουν Οικονομόπουλο (pics)

Μία ξεχωριστή βραδιά έζησαν πριν από μερικά βράδια επώνυμοι καλλιτέχνες και τηλεοπτικές περσόνες στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Νίκος Οικονομόπουλος

Οι ερωτευμένοι Κωνσταντίνος Βασάλος και Ευρυδίκη Βαλαβάνη, παρά τον φόρτο εργασίας τους το Σαββατοκύριακο μιας και εμφανίζονται και οι δύο σε εκπομπές του weekend -ο μεν Κωνσταντίνος σε εκείνη της Σ. Χρηστίδου στο Open, η δε Ευρυδίκη σε εκείνη της Ν. Γερμανού- είπαν να το ρίξουν λίγο έξω και να απολαύσουν μία όμορφη βραδιά με τραγούδι, χορό και καλούς φίλους.

Στην παρέα τους λίγο αργότερα προστέθηκαν η Ντορέττα Παπαδημητρίου με την... αιώνια φίλη της Μαίρη Συνατσάκη η οποία δεν συνοδευόταν από τον αγαπημένο της Αιμιλιανό Σταματάκη αλλά και η Κατερίνα Ζαρίφη η οποία έδειχνε να έχει μεγάλα κέφια. Μαζί τους και ο δημοσιογράφος Παύλος Σταματόπουλος αλλά και ο Γιώργος Πράσινος. Σε κάποια στιγμή της βραδιάς, στο τραπέζι τους βρέθηκε και ο Νίκος Οικονομόπουλος, σε ένα διάλειμμα από το μουσικό του πρόγραμμα, καθώς ήθελε να χαιρετήσει τους καλούς του φίλους από κοντά.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την όμορφη βραδιά...

Πηγή φωτό: NDP

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved