Καρράς - Χολίδης - Μενιδιάτης: Τελευταίες εμφανίσεις στην Ιερά Οδό για το επιτυχημένο σχήμα
Exodos

Καρράς - Χολίδης - Μενιδιάτης: Τελευταίες εμφανίσεις στην Ιερά Οδό για το επιτυχημένο σχήμα

Τελευταίες εμφανίσεις: 1 & 2 Μαρτίου, 9 & 16 Μαρτίου.

Με πολύ μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου συνεχίζονται μέχρι και το Σάββατο 16 Μαρτίου οι εμφανίσεις στην Ιερά Οδό με τον Βασίλη Καρρά, τον Χρήστο Μενιδιάτη, τον Χρήστο Χολίδη, την Ειρήνη Παπαδοπούλου και τον Bo!

Σε μια μια… άκρως μουσική υπόθεση για τη νυχτερινή Αθήνα, με πολύ κέφι, χορό, ζωντάνια και πολλές μουσικές επιτυχίες ξεσηκώνει ο Βασίλης Καρράς τους φανατικούς θαυμαστές και θαμώνες τους. Μαζί του ο Χρήστος Μενιδιάτης με την γνήσια λαϊκή φωνή του δίνει το έναυσμα για πολύ χορό, ο Χρήστος Χολίδης μοιράζει από την πίστα τραγούδια και διασκέδαση, ενώ το σχήμα συμπληρώνει η μοναδική γυναικεία παρουσία της Ειρήνης Παπαδοπούλου που κλέβει από την πρώτη στιγμή τις εντυπώσεις καθώς και ο BO που φέρνει έναν μοντέρνο αέρα στην Ιερά Οδό.

Ένα δυνατό πρόγραμμα – εγγύηση επιτυχίας και διασκέδασης γεμάτο με τα ομορφότερα τραγούδια, ανεβάζει το θερμόμετρο της διασκέδασης στα ύψη όπου καλλιτέχνες και κοινό γίνονται μια παρέα με μοναδικές στιγμές απόλυτου κεφιού αποζημιώνοντας το κοινό με το παραπάνω που δεν σταματάει στιγμή να τραγουδάει μαζί τους!

Το δυνατότερο σχήμα της σεζόν όπου καταχειροκροτήθηκε όσο κανένα άλλο γεμίζοντας ασφυκτικά την Ιερά Οδό κερδίζοντας το στοίχημα της νυχτερινής διασκέδασης στον καλύτερο προορισμό με την καλύτερη παρέα!

Άκρως λαϊκά ... στην Ιερά Οδό

Παρασκευή 1 Μαρτίου – Σάββατο 2 Μαρτίου
Σάββατο 9 Μαρτίου, Σάββατο 16 Μαρτίου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved