Τι συμβαίνει με τη Ματίνα Νικολάου και πρώην παίκτη του X Factor; (pics)
Exodos

Τι συμβαίνει με τη Ματίνα Νικολάου και πρώην παίκτη του X Factor; (pics)

Τι κάνει το έτερον τηλεοπτικό ήμισυ του Νίκου Μουτσινά, Ματίνα Νικολάου όταν δεν υποδύεται τη Βάνια της εκπομπής «Για την παρέα»; Κάνει βραδινές εξόδους με καλούς φίλους για να διασκεδάσει...

Ανάμεσα στην παρέα της το βράδυ του Σαββάτου, είδαμε και έναν παλιό γνώριμο από το X-Factor ο οποίος είχε διακριθεί για την υπέροχη φωνή του. Ο λόγος για τον Βασίλη Πορφυράκη ο οποίος μάλιστα πόζαρε μαζί της για τον φωτογραφικό φακό.
Να θυμίσουμε ότι ο τραγουδιστής έχει συνεργαστεί με κορυφαία ονόματα του πενταγράμμου, όμως η ζωή δεν υπήρξε και ιδιαίτερα γενναιόδωρη μαζί του.

Όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος κατά τη συμμετοχή του στο Χ-Factor, από μικρός αναγκάστηκε να δουλέψει για να βοηθήσει τη μητέρα και τα αδέλφια του πηγαίνοντας νυχτερινό σχολείο. Η μοίρα όμως τον «χτύπησε» πιο δυνατά, όταν στα 19 του έχασε τη μητέρα του από λευχαιμία. Πριν «φύγει», τον παρακάλεσε να μην αφήσει τα αδέλφια του που τότε ήταν ηλικίας 3, 7 και 12 ετών. Κι αυτό έκανε! Σπούδασε μηχανογράφηση λογιστηρίου, δούλεψε μέχρι και σερβιτόρος για να βγάζει τα προς το ζην, ενώ ανέβηκε και στην πίστα, στο πλευρό σπουδαίων καλλιτεχνών.

Όταν συμμετείχε πέρυσι στο talent show ανήκε στην ομάδα του Γιώργου Μαζωνάκη, σε μία προσπάθειά του να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Τώρα ποια ακριβώς είναι η σχέση που διατηρεί με την ηθοποιό Ματίνα Νικολάου, θα το μάθουμε σύντομα... Δείτε φωτογραφίες από την κοινή τους έξοδο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved