Τόνυ Δημήτριου – Λίνα Καλλέργη: Ερωτευμένοι σε πρόσφατη νυχτερινή τους έξοδο!
Exodos

Τόνυ Δημήτριου – Λίνα Καλλέργη: Ερωτευμένοι σε πρόσφατη νυχτερινή τους έξοδο!

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ!

Στο νυχτερινό κέντρο Estate οπού εμφανίζεται ο Σάκης Ρουβάς και ο Στέλιος Ρόκκος, διασκέδασαν ο Τόνυ Δημητρίου και η σύντροφος του, Λίνα Καλλέργη.

Το ζευγάρι εδώ κι έναν περίπου χρόνο έχει κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του, αφού πήρε την απόφαση να συγκατοικήσει. Οι δυο τους κάνουν κοινά σχέδια για το μέλλον, εξαιρώντας από τον... ορίζοντά τους τον γάμο, αφού ως θεσμός φαίνεται πως δεν τους αφορά. Και μπορεί να δηλώνουν «σπιτόγατοι» ωστόσο δεν λένε ποτέ «όχι» όταν πρόκειται να διασκεδάσουν με φίλους.

Αυτή τη φορά επέλεξαν να διασκεδάσουν με τις επιτυχίες των δυο κορυφαίων ερμηνευτών και από τη βραδιά τους, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν δεν έλειψαν και οι τρυφερές τους στιγμές.

Ο ηθοποιός φαίνεται πως έχει γυρίσει οριστικά σελίδα στη ζωή του ενώ σε πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξη, αναφερόμενος στο χωρισμό του, είχε πει πως θα ήθελε τα παιδιά του, να μένουν κοντά του, αλλά πάνω απ’ όλα βάζει την ευτυχία τους και για να είναι εκείνα καλά, πρέπει να είναι η μητέρα τους, αφού μένουν μαζί της.

Φωτογραφίες ndp

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved