Τον είδαμε και δεν τον αναγνωρίσαμε - Δείτε πώς είναι σήμερα ο Πάνος Αργιανίδης του Survivor(photos)
Exodos

Τον είδαμε και δεν τον αναγνωρίσαμε - Δείτε πώς είναι σήμερα ο Πάνος Αργιανίδης του Survivor(photos)

Τον γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, Survivor

Ο Πάνος Αργιανίδης, είχε καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις, λόγω του χαρακτήρα του, ενώ αίσθηση είχε προκαλέσει στο τηλεοπτικό κοινό, το γεγονός πως δήλωνε... μάνατζερ ράγκμπι.

Ο πρώην παίκτης του Survivor, μετά το τέλος του παιχνιδιού, έχει εντοπιστεί από το φωτογραφικό μας φακό ουκ ολίγες φορές, αφού πραγματοποιεί συχνά δημόσιες εμφανίσεις.

Αυτή τη φορά, τον εντοπίσαμε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης και πραγματικά, τρομάξαμε να τον αναγνωρίσουμε.

Η αλήθεια είναι πως μέσα στο παιχνίδι, είχε χάσει πάρα πολλά κιλά, τα οποία όπως φαίνεται ξαναπήρε.

Αυτό που δεν αποχωρίζεται ποτέ όμως είναι το καπέλο του.

Πριν από λίγο καιρό είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και είχε περιγράψει τη δύσκολη περίοδο της θεραπείας του και τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε, τελικά, να μπει στο παιχνίδι ενώ παράλληλα αποκάλυψε γιατί κράτησε μυστικό την περιπέτεια της υγείας του.

«Η πρόληψη είναι αυτή που μετράει και κάνω κάθε έξι μήνες εξετάσεις. Τότε μου βρήκανε χαμηλό σίδηρο και κάναμε κάποιες εξετάσεις όπου διαγνώστηκε η ασθένεια. Μέσα σε τρεις μήνες έκανα θεραπείες που γίνονται μέσα σε τρία χρόνια», είχε πει και συνέχισε:

«Εκείνη τη περίοδο σκεφτόμουν μόνο τους δικούς μου ανθρώπους, οι συγγενείς το έμαθαν αρκετό καιρό μετά το παιχνίδι. Γι' αυτό και ήταν πολύ σημαντικό το έπαθλο επικοινωνίας».

Δείτε την τεράστια αλλαγή του Πάνου Αργιανίδη στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved