Παρουσίαση του βιβλίου «Αντιστάρ»: Μία υπέροχη βραδιά γεμάτη συγκίνηση και αναμνήσεις! (video)
Exodos

Παρουσίαση του βιβλίου «Αντιστάρ»: Μία υπέροχη βραδιά γεμάτη συγκίνηση και αναμνήσεις! (video)

Μία βραδιά γεμάτη συγκίνηση ήταν αυτή που φιλοξενήθηκε χθες το βράδυ στο Acro για την παρουσίαση του βιβλίου "Αντιστάρ" του δημοσιογράφου Γιάννη Βίτσα το οποίο ουσιαστικά αποτελεί μία μυθιστορηματική βιογραφία που στηρίζεται στην πολυτάραχη και πολύ ενδιαφέρουσα ζωή της Κάκιας Κοντοπούλου

Μίας αυθεντικής θεατρίνας η οποία έζησε μία πραγματικά μυθιστορηματική ζωή η οποία αποτυπώνεται στις 336 σελίδες του βιβλίου που κυκλοφορεί με τον τίτλο «Αντιστάρ» από τις εκδόσεις Υδροπλάνο.

Από νωρίς το απόγευμα άρχισε να συγκεντρώνεται κόσμος στον πολυχώρο για να παρακολουθήσει την εκδήλωση η οποία τα είχε όλα. Γέλιο, δάκρυα, συγκίνηση και πολλές εκπλήξεις.

Μία από αυτές ήταν όταν στη σκηνή ανέβηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας, πρόεδρος του ΤΑΣΕΗ (Ταμείο Αλληλοβοήθειας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών) ο οποίος αφού παρέδωσε στη μεγάλη πρωταγωνίστρια της βραδιάς Κάκια Κοντοπούλου τη νέα ταυτότητα του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, της απένειμε και τιμητική διάκριση του σωματείου του οποίου ηγείται. Δείτε παρακάτω στο αποκλειστικό βίντεο.

Μία από τις πιο όμορφες στιγμές της βραδιάς ήταν όταν η "αντιστάρ" Κάκια Κοντοπούλου ανέβηκε και εκείνη στη σκηνή και ευχαρίστησε όσους την τίμησαν με την παρουσία τους στην εκδήλωση.

Την εκδήλωση συντόνισε η Ειρήνη Νικολοπούλου ενώ αποσπάσματα του βιβλίου διάβασαν οι ηθοποιοί Μαριάννα Πολυχρονίδη, Μπέσσυ Μάλφα και Φωτεινή Ντεμίρη. Για το βιβλίο επίσης μίλησαν εκλεκτοί καλεσμένοι, ανάμεσά τους η Έμυ Λιβανίου και η Χριστίνα Λαμπίρη οι οποίες είπαν πως διάβασαν το βιβλίο του Γιάννη Βίτσα μέσα σε μόλις 48 ώρες καθώς τούς άρεσε πολύ ενώ στη συγγραφική αυτή προσπάθεια αναφέρθηκαν με τα καλύτερα λόγια ο Πέτρος Κουσουλός, η Μαρία Νικόλτσιου και πολλοί ακόμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved