Η κατάμεστη Επίδαυρος, οι απίστευτες ερμηνείες των πρωταγωνιστών και οι ατελείωτες selfies (photos)
Exodos

Η κατάμεστη Επίδαυρος, οι απίστευτες ερμηνείες των πρωταγωνιστών και οι ατελείωτες selfies (photos)

H πολυαναμενόμενη παράσταση «Οιδίπους Τύρρανος» του Σοφοκλή σε σκηνοθεσία  Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη με τον Δηµήτρη Λιγνάδη στο ρόλο του Οιδίποδα και την Αµαλία Μουτούση στο ρόλο της Ιοκάστης φιλοξενήθηκε χθες στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου.

Φυσικά, το Αργολικό θέατρο από νωρίς χθες άρχισε να συγκεντρώνει σημαντικούς ανθρώπους του καλλιτεχνικού, πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου οι οποίοι ήθελαν να απολαύσουν το τελειότερο –κατά γενική ομολογία- έργο του Σοφοκλή και τις ερμηνείες μερικών από τους σπουδαιότερους ηθοποιούς της χώρας μας.

Στη σκηνή μαζί με τους Λιγνάδη και Μουτούση εμφανίστηκαν επίσης ο Νίκος Χατζόπουλος (Κρέων), ο Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης (Τειρεσίας), ο Γιώργος Ζιόβας (Άγγελος), ο Γιώργος Ψυχογιός (Θεράπων), ο Νικόλας Χανακούλας (Εξάγγελος) κι ένας χορός 10 επιπλέον ηθοποιών και μουσικών.

Ανάμεσα στους επώνυμους που έσπευσαν να δουν την παράσταση ήταν η Νόνικα Γαληνέα που ήθελε να καμαρώσει την κόρη της Αμαλία Μουτούση στον πρωταγωνιστικό ρόλο, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης ο οποίος σκηνοθετεί την παράσταση, ο Θοδωρής Αθερίδης με τη σύντροφό του Σμαράγδα Καρύδη οι οποίοι δεν σταμάτησαν να επιδίδονται σε selfies, ο Γιώργος Κιμούλης αλλά και πολλοί ακόμα καλλιτέχνες όπως και σημαντικοί άνθρωποι της χώρας μας. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την υπέροχη βραδιά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved