Το opening στην Παραλιακή, οι λαμπερές παρουσίες και το ντεμπούτο της Ιλένιας στις πίστες (photos)
Exodos

Το opening στην Παραλιακή, οι λαμπερές παρουσίες και το ντεμπούτο της Ιλένιας στις πίστες (photos)

Ένα ένα αρχίζουν να ανοίγουν τα νυχτερινά κέντρα που θα καθορίσουν και τη διασκέδαση στην Αθήνα. Ανάμεσά τους και το Romeo που πριν από λίγες ημέρες είχε πρεμιέρα και στην οποία έδωσαν το παρών πολλοί επώνυμοι.

Ο Θοδωρής Φέρρης μετά την τεράστια επιτυχία των περυσινών χειμερινών εμφανίσεων του στο παραλιακό Nalu, πήρε τη σκυτάλη από τον Γιώργο Σαμπάνη και τον φετινό χειμώνα ηγείται του σχήματος στο νυχτερινό κέντρο “Romeo Club” παρέα με τον ταλαντούχο και τάχιστα ανερχόμενο Γιώργο Λιβάνη!

Μαζί τους οι ανερχόμενοι και πολλά υποσχόμενοι Κατερίνα Λιόλιου, ο Χρήστος Ζωτιάδης αλλά και η Ilenia Williams που γνωρίσαμε μέσα από την παρουσίαση και τώρα έκανε το δικό της ντεμπούτο στην Αθηναϊκή νύχτα.

Στην όμορφη βραδιά γεμάτη κέφι και μουσική, ο φωτογραφικός φακός εντόπισε πολλούς επώνυμους, ανάμεσά τους ερωτευμένα ζευγάρια, καλλονές αλλά και γνωστούς καλλιτέχνες, όπως η Έλλη Κοκκίνου που για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια είδαμε να συνομιλεί δημόσια με τον πρώην σύζυγό της Παναγιώτη Βασιλειάδη, ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου.

Δείτε φωτογραφίες από την υπέροχη βραδιά στην gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved