Τόλης Βοσκόπουλος: Η επιτυχημένη συναυλία στο θέατρο Άλσος και οι τρυφερές αγκαλιές με την κόρη του!
Exodos

Τόλης Βοσκόπουλος: Η επιτυχημένη συναυλία στο θέατρο Άλσος και οι τρυφερές αγκαλιές με την κόρη του!

Μια ιδιαίτερα φορτισμένη συγκινησιακά βραδιά ήταν αυτή του περασμένου Σαββάτου στο Θέατρο Άλσος όπου ο ανεπανάληπτος Τόλης Βοσκόπουλος έδωσε μία και μοναδική συναυλία

Ο άρχοντας του ελληνικού τραγουδιού με τις μεγάλες του επιτυχίες γέμισε μουσική και αναμνήσεις το Θέατρο Άλσος το Σάββατο 12 Οκτωβρίου προκαλώντας συγκίνηση αλλά και πολλή χαρά.

Με τη συγκεκριμένη πολυαναμενόμενη συναυλία του Τόλη Βοσκόπουλου ολοκληρώθηκε η πολύ επιτυχημένη καλοκαιρινή περίοδος του ιστορικού θεάτρου Άλσος.

Φυσικά, από την πρώτη στιγμή της παρουσίας του επί σκηνής, ο Τόλης Βοσκόπουλος αποθεώθηκε από το κοινό που έσπευσε να τον απολαύσει. Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν από κοντά του οι μεγαλύτερες θαυμάστριές του, η σύζυγός του Άντζελα Γκερέκου και η κόρη τους Μαρία η οποία όσο μεγαλώνει τόσο ομορφαίνει.

Η 18χρονη δεσπιονίδα Βοσκοπούλου, μάλιστα, σε κάποια στιγμή της συναυλίας ανέβηκε στη σκηνή και άκουσε τον πατέρα της να της αφιερώνει μεγάλη του επιτυχία. Η ευτυχία της ήταν πολύ μεγάλη και φυσικά δεν τον άφησε από την αγκαλιά της, δείχνοντάς του την απέραντη αγάπη της αλλά και το πόσο πολύ τον θαυμάζει.

Στο πλευρό του Τόλη Βοσκόπουλου καλλιτεχνικά ήταν η Χρυσανθεμίς ενώ την καλλιτεχνική επιμέλεια της συναυλίας είχε ο σολίστ μπουζουκιού Μανώλης Καραντίνης. Μαζί τους μία πλειάδα κορυφαίων μουσικών όπως οι σολίστ κλαρίνο, Θανάσης Βασιλόπουλος και σολίστ βιολί, Θάνος Γκιουλετζής, στα τύμπανα ο Γιώργος Τσουπάκης, στο πιάνο και τα πλήκτρα ο Γιώργος Παγιάτης και στην κιθάρα ο Σπύρος Βλάχος.

Σε μια παραγωγή του Ομίλου Μαροσούλη – Κοταρίδη.

Δείτε φωτογραφίες από την υπέροχη βραδιά στην gallery...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved