Δέσποινα Βανδή: Σόλο βραδινή έξοδος για θέατρο! (photos)
Exodos

Δέσποινα Βανδή: Σόλο βραδινή έξοδος για θέατρο! (photos)

Μπορεί η Δέσποινα Βανδή αυτόν τον καιρό να τρέχει και να μη φτάνει λόγω των αυξημένων επαγγελματικών της υποχρεώσεων όμως δεν θα έχανε με τίποτα την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστούν καλοί της φίλοι. 

Η τραγουδίστρια, παρουσιάστρια και ηθοποιός βρέθηκε πριν από μερικά βράδια στο θέατρο Γκλόρια για να παρακολουθήσει τη νέα παράσταση Η Σκούπα που υπογράφει το συγγραφικό δίδυμο Ρέππας – Παπαθανασίου που είχαν υπογράψει και την πιο επιτυχημένη παράσταση του καλοκαιριού, Το δικό μας σινεμά που ανέβαινε στο θέατρο Άλσος.

Η Δέσποινα Βανδή η οποία έδωσε για ακόμα μία φορά μαθήματα στυλ, εμφανίστηκε μόνη στις πρώτες θέσεις των καθισμάτων του θεάτρου για να παρακολουθήσει την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστούν οι Σύλβια Δεληκούρα, Βίβιαν Κοντομάρη, Νίκη Λάμη, Αντιγόνη Νάκα, Παρθένα Χοροζίδυ, Μελέτης Ηλίας, Σπύρος Τσεκούρας, Κατερίνα Ζαρίφη.

Κάποιοι από τους πρωταγωνιστές βρίσκονταν στο πλευρό της όλο το καλοκαίρι και έχει έρθει πολύ κοντά μαζί τους όπως η Παρθένα Χοροζίδου και η Σύλβια Δεληκούρα.

Γι' αυτό και αμέσως μετά το τέλος της παράστασης, η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε στα καμαρίνια για να συγχαρεί έναν προς έναν τους ηθοποιούς της παράστασης, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τις ερμηνείες τους.

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψή της...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved