Βασιλική Μιλλούση: Από μέρα σε μέρα γεννάει αλλά... τρέχει στα γυμναστήρια! (photos)
Exodos

Βασιλική Μιλλούση: Από μέρα σε μέρα γεννάει αλλά... τρέχει στα γυμναστήρια! (photos)

Μπορεί να μετράει ήδη αντίστροφα για τον ερχομό της κόρης της, όμως η Βασιλική Μιλλούση δεν σταματά να... τρέχει στα γυμναστήρια

Όχι, βέβαια, κυριολεκτικά αλλά η αλήθεια είναι πως δεν θα μπορούσε να χάσει με τίποτα τα εγκαίνια ενός πολυχώρου άθλησης που εγκαινίασαν καλοί της φίλοι.

Πλήθος επώνυμων προσωπικοτήτων από τον καλλιτεχνικό, δημοσιογραφικό και επιχειρηματικό κόσμο αλλά και οι πιο γνωστές φυσιογνωμίες του αθηναϊκού fitness & fashion crowd έδωσαν το παρών στο ολοκαίνουργιο γυμναστήριο “Movement Solutions Training” στη Νέα Σμύρνη με εμπνευστές τον γνωστό fitness specialist & personal trainer Κυριάκο Κανουλά και τον συνεργάτη του Νίκο Πανέρα.

Οι δύο ιδιοκτήτες και το προσωπικό του “Movement Solutions Training” ανέλαβαν να ξεναγήσουν τον κόσμο -ανάμεσά τους και η Βασιλική- στο διώροφο γυμναστήριο - πρότυπο κέντρο λειτουργικής διαχείρισης τραυματισμών, αθλητικής απόδοσης, γενικής ενδυνάμωσης και personal training προσφέροντας τους παράλληλα συμβουλές διατροφής και άσκησης.

Το “Movement Solutions Training” στη Νέα Σμύρνη είναι ένας μοντέρνος χώρος, με άψογο εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, ειδικά μελετημένο, ώστε να προσφέρει προπονήσεις που δεν μπορεί να καλύψει ένα απλό γυμναστήριο, σε ένα κλασικό χώρο εκγύμνασης. Σκοπός του είναι να προωθήσει τον υγιεινό τρόπο ζωής και την ευρωστία, μέσα από μία σύγχρονη αντίληψη εκγύμνασης, διατροφής και φροντίδας του σώματος.

Δείτε φωτογραφίες από τα λαμπερά εγκαίνια...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved