Ελένη Μενεγάκη: Η εντυπωσιακή εμφάνιση στο Ηρώδειο και η λεπτομέρεια που πρέπει να δείτε! (photos)
Exodos

Ελένη Μενεγάκη: Η εντυπωσιακή εμφάνιση στο Ηρώδειο και η λεπτομέρεια που πρέπει να δείτε! (photos)

Μία από τις πιο όμορφες δημόσιες εμφανίσεις της έκανε η Ελένη Μενεγάκη και είχε λόγο που έλαμπε από ομορφιά και ευτυχία. 

Γιατί για ακόμα μία χρονιά ήταν η πρωταγωνίστρια σε μία πολύ σημαντική και διεθνούς βεληνεκούς εκστρατεία για τον καρκίνο του μαστού.

Γι' αυτό και χθες βρέθηκε στο Ηρώδειο με του οποίου τη συμβολική φωταγώγηση η παγκόσμια εκστρατεία για τον καρκίνο του μαστού των Estee Lauder Companies μας υπενθυμίζει, για μια ακόμη χρονιά, τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης.

Η φωταγώγηση του Ηρωδείου αποτέλεσε μέρος της φωταγώγησης σημαντικών κτιρίων-οροσήμων σε ροζ χρώμα που πραγματοποιείται παγκοσμίως στο πλαίσιο της εκστρατείας των Estee Lauder Companies, κατά τον μήνα Οκτώβριo. Η εκστρατεία ενημέρωσης των Estee Lauder Companies εστιάζει φέτος στην ανάγκη να δράσουμε, μέσα από ένα απλό, αλλά δυνατό μήνυμα με παγκόσμια απήχηση: Η ελπίδα για θεραπεία, μας ενώνει όλους. Ας βάλουμε ένα τέλος! It’s #TimeToEndBreastCancer. Η Estee Lauder Hellas φέτος ενώνει τις δυνάμεις της με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία και μέσα από στοχευμένες δράσεις καθόλη τη διάρκεια του έτους, καθώς και μέσα από την πώληση του συλλεκτικού pink ribbon bracelet - θα συγκεντρώσει το απαραίτητο ποσό, έτσι ώστε μαζί να διαδώσουν με ένα διαφορετικό και προσωπικό τρόπο το μήνυμα της πρόληψης.

Ξεκινώντας τον Νοέμβριο θα προσφερθούν δωρεάν εξετάσεις μαστογραφίας σε χιλιάδες γυναίκες μέσω της κινητής μονάδας μαστογράφου που θα περάσει από πόλεις και χωριά σε όλη την Ελλάδα. Το αναλυτικό πρόγραμμα επισκέψεων της κινητής μονάδας μαστογράφου θα ανακοινωθεί σύντομα. Η ροζ φωταγώγηση του Ηρωδείου ντύθηκε μουσικά από φιλανθρωπική συναυλία με συμβολικό εισιτήριο 10€ που θα ενισχύσει το έργο της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.

Η Κατερίνα Πολέμη, το κορίτσι που ανακαλύπτουμε τα τελευταία χρόνια σε πολλούς και διαφορετικούς μουσικούς ρόλους (μουσικός-συνθέτης-ερμηνεύτρια), προσκάλεσε τις εξαιρετικά ταλαντούχες φίλες και ομότεχνές της δημιουργούς και ερμηνεύτριες Παυλίνα Βουλγαράκη, Κατερίνα Ντούσκα και Μαρία Παπαγεωργίου, για να τραγουδήσουν όλες μαζί στο προαύλιο του Ηρωδείου ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

Κάθε 15 δευτερόλεπτα, κάπου στον κόσμο, μια γυναίκα μαθαίνει ότι πάσχει από καρκίνο του μαστού. Οι Estee Lauder Companies έχουν θέσει ως στόχο να δημιουργήσουν έναν κόσμο χωρίς καρκίνο του μαστού και η Estee Lauder Hellas και φέτος θα φροντίσει ώστε το μήνυμα της πρόληψης θα ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα.

Από αυτή την κινητοποίηση δεν θα μπορούσε να λείπει η Ελένη Μενεγάκη η οποία ως Πρέσβειρα της Εκστρατείας ξεχώρισε για τις υπέροχες στυλιστικές της επιλογές και φυσικά τη λάμψη της.

Το υπέροχο μακρύ φόρεμά της σε παλ απόχρωση η οποία φυσικά και δεν απείχε και πολύ από το χρώμα που κυριαρχούσε στη συγκεκριμένη εκδήλωση, της πήγαινε πολύ. Η όμορφη παρουσιάστρια είχε προσέξει την εμφάνισή της σε κάθε λεπτομέρεια. Αν προσέξει κανείς τις στυλιστικές της επιλογές για τη συγκεκριμένη εκδήλωση θα διαπιστώσει πως κάθε τι πάνω της αναδείχθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δείτε φωτογραφίες και θα το διαπιστώσετε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved