Ο Λιάγκας έκανε πάρτι με τους συνεργάτες του και έγινε ο… χαμός! (photos+video)
Exodos

Ο Λιάγκας έκανε πάρτι με τους συνεργάτες του και έγινε ο… χαμός! (photos+video)

Μπορεί να μην αναλαμβάνει συχνά τον ρόλο του οικοδεσπότη όμως όταν το κάνει, είναι ο πιο κεφάτος και φιλόξενος οικοδεσπότης της ελληνικής τηλεόρασης!

Ο λόγος για τον Γιώργο Λιάγκα ο οποίος διοργάνωσε μία έξοδο για τους συνεργάτες και καλούς συναδέλφους του σε ένα αγαπημένο του στέκι στην Αθήνα για να τα πουν και να ξεφύγουν λίγο από τηλεοπτικά πλατό ή δημοσιογραφικά γραφεία.

Και πράγματι, ο παρουσιαστής τα κατάφερε μία χαρά αφού όλοι οι καλεσμένοι του εκείνο το βράδυ έδειχναν να το απολαμβάνουν.

Το ραντεβού δόθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο Amber στο Σύνταγμα με πρώτους να καταφθάνουν στο χώρο ο ίδιος ο Γιώργος Λιάγκας, η αρχισυντάκτρια της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» και επί σειρά ετών στενή συνεργάτιδά του Ελεάννα Τρυφίδου και ο Δημήτρης Παπανώτας.

Ακολούθησαν φυσικά η Κάλια Ελευθερίου, η Ελένη Τσολάκη και η Κατερίνα Γκαγκάκη οι οποίες ήταν σε πολύ καλή διάθεση από το ξεκίνημα του πάρτι. Το κέφι μάλιστα άναψε όταν η παρέα άκουσε το νέο τραγούδι του Ρουβά και άρχισαν όλοι να χορεύουν στους ρυθμούς του.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την όμορφη βραδιά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved