Βρεθήκαμε στην πρεμιέρα της παράστασης «To υπέροχό μου διαζύγιο» με τη Φαίδρα Δρούκα (photos)
Exodos

Βρεθήκαμε στην πρεμιέρα της παράστασης «To υπέροχό μου διαζύγιο» με τη Φαίδρα Δρούκα (photos)

Μπορεί ένα διαζύγιο να είναι υπέροχο; Δύσκολο εκτός εάν πρόκειται για το «To υπέροχό μου διαζύγιο» της Geraldine Aron με την Φαίδρα Δρούκα σε σκηνοθεσία Κοραή Δαμάτη.

Αυτό άλλωστε το επιβεβαιώνουν οι πολλοί και εκλεκτοί καλεσμένοι που παρακολούθησαν την επίσημη πρεμιέρα του έργου στο Από Μηχανής Θέατρο.

Μία παράσταση που η συγκίνηση εναλλάσσεται με το γέλιο και σε πλημμυρίζει με ποικιλόμορφα συναισθήματα.
Η Ιρλανδή συγγραφέας, Geraldine Aron με χιούμορ, αυτοσαρκασμό και ζωντάνια, μας παροτρύνει να ζήσουμε μαζί με την χωρισμένη Άντζελα, όλες τις σκέψεις, τα συναισθήματα, τις αποφάσεις, και τις καινούργιες εμπειρίες μιας γυναίκας που βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή της ζωής της στο αναπάντεχο διαζύγιο!

Μιας γυναίκας έξυπνης μεν αλλά και παιδιάστικα αφελής -λόγω συζυγικών υποχωρήσεων- τρυφερής, δοτικής αλλά και συνάμα φοβισμένης, επίσης λόγω συζυγικών υποχωρήσεων, χαρούμενης και ταυτόχρονα θλιμμένης.
Μια από τις γυναίκες που συναντάμε κάθε μέρα.
Ίσως πρόκειται για τη γυναίκα της διπλανής πόρτας.

Στην παράσταση «Το υπέροχό μου διαζύγιο» ακούγεται το τραγούδι «Οι Παλιές οι Μέρες», μια πρωτότυπη σύνθεση σε στίχους Κοραή Δαμάτη, μουσική-ερμηνεία Δήμητρας Γαλάνη και ενορχήστρωση Γιώργου Μπουσούνη.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την πρεμιέρα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved