Tonino Carotone: Ένας «Νομάς» που ξεσήκωσε το αθηναϊκό κοινό (photos)
Exodos

Tonino Carotone: Ένας «Νομάς» που ξεσήκωσε το αθηναϊκό κοινό (photos)

Ο Tonino Carotone και η Ναπολιτάνα Πιέτρα Μοντεκορβίνο αλλά οι δικοί μας Γκάτζο Ντίλο έδωσαν μια μαγική συναυλία.

Ο Βάσκος που αγαπά να τραγουδά Ιταλικά έδωσε τον καλύτερό του εαυτό και κατέπληξε το κοινό που πήγε να τον απολαύσει.

Φορώντας τα old school κοστούμια, το ιδιαίτερο χτένισμα και το εκκεντρικό του καπέλο βγήκε στη σκηνή του Christmas theater και έκανε τον κόσμο να ταξιδέψει με τις μελωδίες του.

Με το πνεύμα του δρόμου που φέρει, με το χιούμορ και την θετική του αύρα κέρδισε το χειροκρότημα, ενώ τα τραγούδια του με την ισπανική, ιταλική, γαλλική, και μεξικάνικη λαϊκή νότα έκαναν το πρόγραμμα απόλυτα διασκεδαστικό. Άλλωστε, όπως συνηθίζει να λέει η μουσική είναι ελεύθερη και χωρίς περιορισμούς.

«Η χώρα καταγωγής μου είναι η Χώρα των Βάσκων. Ο Βάσκος ήταν πάντα ταξιδιώτης. Γιατί όχι, λοιπόν, κι εγώ να μην είμαι νομάδας; Αυτό αποφάσισα και αυτό έκανα. Λατρεύω τη μουσική της Μεσογείου, και στην Ιταλία είχα τη δυνατότητα να τη γνωρίσω ακόμη περισσότερο. Μπορεί να έχουμε βαθιές ρίζες στη Χώρα των Βάσκων, όμως σε όλο τον κόσμο υπάρχουν Βάσκοι. Μην ξεχνάς ότι στην πατρίδα μου ήμασταν κυνηγημένοι. Είμαστε ταξιδιώτες. Μοιάζουμε σε αυτό με τους Έλληνες, αλλά, όπου και να βρεθούμε, κρατάμε την ουσία της διαφορετικότητας μας..» έχει πει.

Όσα συνέβησαν στη συναυλία του και στιγμιότυπα από τη μοναδική του performance στη σκηνή…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved