Επίσημη πρεμιέρα για την παράσταση «Αλίμονο στους Νέους» - Ποιους είδαμε εκεί; (Photos)
Exodos

Επίσημη πρεμιέρα για την παράσταση «Αλίμονο στους Νέους» - Ποιους είδαμε εκεί; (Photos)

Το κλασικό έργο των Αλέκου Σακελλάριου-Χρήστου Γιαννακόπουλου «Αλίμονο στους Νέους» έκανε πρεμιέρα στο θέατρο Coronet.

Η επιθυμία να μείνουμε για πάντα νέοι. Η αιώνια μάχη του Καλού με το Κακό, του Νέου με το Παλιό, της Αγάπης, ενάντια στο Χρήμα. Ένα γλυκύτατο έργο, με χιούμορ, νοσταλγικές εικόνες, τρυφεράδα και ανθρωπιά.

Όλα αυτά ζωντανεούν με αγάπη, αλήθεια και ευωδία γιασεμιού ελληνικής αυλής!

Υπόθεση:

Ο Ανδρέας και ο Αγησίλαος, είναι δύο εύποροι ηλικιωμένοι αστοί, ανύπαντροι, αλλά ερωτευμένοι με τη Ρίτα, τη νεαρή γειτονοπούλα τους, κόρη της κας Ελένης.

Ο Ανδρέας που πιστεύει ότι μόνον τα νιάτα φέρνουν την ευτυχία και όχι τα χρήματα, σαν άλλος Φάουστ και με έναν τρόπο μεταφυσικό και απολύτως…φυσικό, συμφωνεί με το Διάβολο να του πουλήσει την ψυχή του, για να ξαναγίνει νέος, με σκοπό βεβαίως, να κατακτήσει την καρδιά της Ρίτας!

Με τίμημα όμως να μείνει φτωχός! Αυτός είναι ο όρος της συμφωνίας! Όμως, ο πλούσιος και ηλικιωμένος Αγησίλαος πολιορκεί στενά τη Ρίτα, προβάλλοντας συνεχώς τη υπόσχεση για μια άνετη ζωή…και από δίπλα ο Μανώλης, το αίσθημα…φτωχός κι αυτός, περιμένει, ελπίζει…
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν: Γιώργος Γαλίτης, Κοσμάς Ζαχάρωφ, Σπύρος Μπιμπίλας, Φωτεινή Ντεμίρη, Νεφέλη Κουλούρη, Στράτος Χατζηηλίας.
Στη gallery που ακολουθεί θα δείτε ποιους είδαμε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved