O Μαζωνάκης έκανε πρεμιέρα και μας άφησε (πάλι) με το στόμα ανοιχτό με την εμφάνισή του (photos)
Exodos

O Μαζωνάκης έκανε πρεμιέρα και μας άφησε (πάλι) με το στόμα ανοιχτό με την εμφάνισή του (photos)

O Γιώργος Μαζωνάκης χθες το βράδυ είχε πρεμιέρα στο νυχτερινό κέντρο όπου ηγείται του σχήματος μαζί με τους Πάνο Κιάμο και Δήμο Αναστασιάδη και για ακόμα μία φορά μας άφησε με το στόμα ανοιχτό! 

Οι τραγουδιστές, υποδέχτηκαν χθες το βράδυ στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται στην Αθήνα τους φανατικούς θαυμαστές τους και φυσικά, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό επί σκηνής προκειμένου να τους διασκεδάσουν.

Όλοι τους ήταν υπέροχοι, όμως εκείνος που μονοπώλησε τα βλέμματα και τα φωτογραφικά φλας με την εμφάνισή του ήταν -μακράν- ο Γιώργος Μαζωνάκης ο οποίος, η αλήθεια είναι, μας έχει καλομάθει σε extreme στυλιστικές επιλογές.

Φέτος, είπε να κινηθεί σε πιο... κλασικές επιλογές, όμως είχε και την πινελιά εκείνη που έκανε όλες τις εμφανίσεις του επί πίστας να ξεχωρίσουν.

Γιατί αν δεν έχει και την... τσαχπινιά του μία εμφάνιση, πώς θα είναι ξεχωριστή;

Σε ό,τι αφορά την πρεμιέρα, μπορεί οι συντελεστές του συγκεκριμένου μουσικού σχήματος να είχαν το γνωστό άγχος μιας έναρξης, όμως στην πορεία της βραδιάς βρήκαν τους ρυθμούς τους, απέβαλαν το όποιο άγχος και όλοι μαζί με τους θαμώνες του μαγαζιού απόλαυσαν μία υπέροχη νύχτα με πολύ τραγούδι, χορό και κέφι μέχρι το πρωί.

Δείτε φωτογραφίες από την πρεμιέρα στην gallery...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved