Είναι επίσημο! Είναι ξανά μαζί! Οι πρώτες φωτό του ερωτευμένου ζευγαριού μετά την επανασύνδεση του!
Exodos

Είναι επίσημο! Είναι ξανά μαζί! Οι πρώτες φωτό του ερωτευμένου ζευγαριού μετά την επανασύνδεση του!

Την προηγούμενη εβδομάδα εκείνη δήλωσε σε τηλεοπτική της συνέντευξη ότι η πολύχρονη σχέση της με τον επιχειρηματία έκανε τον κύκλο της όμως τώρα είναι ξανά μαζί. 

Και δεν το λέμε εμείς αλλά έχουμε και... αποδείξεις αφού εξασφαλίσαμε τις πρώτες φωτογραφίες από βραδινή τους έξοδο μετά την επανασύνδεσή τους.

«Η σχέση μου έκανε τον κύκλο της και κοιτάω μπροστά… Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι τα επαγγελματικά μου τώρα» και πρόσθεσε: «Κανένας χωρισμός δεν είναι εύκολος. Ποιος χώρισε και ήταν καλά;» είχε πει πριν από λίγες ημέρες η μελαχρινή καλλονή, δείχνοντας πραγματικά στενοχωρημένη γι' αυτή τη δυσάρεστη εξέλιξη.

Όμως, τελικά, ο χρόνος αποδείχτηκε... σύμμαχος για το ζευγάρι που είναι ξανά μαζί και μάλιστα στα καλύτερά του.

Φαίνεται πως ο σύντομος χωρισμός τους, τούς έκανε να καταλάβουν πως είναι πλασμένοι για να είναι ζευγάρι και πως δεν μπορούν να ζουν μακριά ο ένας από τον άλλον.

Ο φωτογραφικός φακός τούς απαθανάτισε σε τρυφερές στιγμές τους στο νέο στέκι της πόλης, το The Grand By Interni όπου απόλαυσαν το ποτό τους και ο ένας την παρέα του άλλου, σαν να μην είχε μεσολαβήσει απολύτως τίποτα ανάμεσά τους.

Άλλωστε, πώς γίνεται από τη μία στιγμή στην άλλη να τελειώνει τόσο ξαφνικά και άδοξα ένας έρωτας που κρατάει τόσα χρόνια και μάλιστα υπήρξε πάντα τόσο παθιασμένος και δυνατός!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved