Παρέλαση επωνύμων σε γνωστό νυχτερινό κέντρο - Πού διασκέδασαν; (Photos)
Exodos

Παρέλαση επωνύμων σε γνωστό νυχτερινό κέντρο - Πού διασκέδασαν; (Photos)

Ένας ολόκληρος μήνας Sold out για το πιο δυνατό live πρόγραμμα του φετινού χειμώνα με τους Βασίλη Καρρά, Γιάννη Πλούταρχου, Έλλη Κοκκίνου και Κατερίνα Στικούδη!

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη «Ιερά Οδό» ένα λαμπερό party για καλούς φίλους του ομίλου Μαροσούλη-Κοταρίδη στα πλαίσια της πολυαναμενόμενης συνεργασίας των Βασίλη Καρρά και Γιάννη Πλούταρχου που ήδη είναι sold out κάθε Παρασκευή και Σάββατο.
Μαζί τους η Έλλη Κοκκίνου δίνοντας τον καλύτερό της εαυτό, αλλά και η εκρηκτική Κατερίνα Στικούδη.
Οι τέσσερις τραγουδιστές με εξαιρετική χημεία επί σκηνής, παρουσίασαν ένα δυνατό πρόγραμμα, που κέρδισε από την πρώτη στιγμή τις εντυπώσεις, καταχειροκροτήθηκε από το κοινό και χάρισε μοναδικές μουσικές συγκινήσεις, πολύ χορό και αμείωτο κέφι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

«Καλησπέρα και καλή βραδιά», φώναξε με αγάπη και οικειότητα ο Βασίλης Καρράς δίνοντας το σύνθημα ότι οι νύχτες στην «Ιερά Οδό» θα είναι διαφορετικές.
Με την ιδιαίτερη φωνή του ξεσήκωσε το κοινό αλλά και τους αμέτρητους θαυμαστές του που διασκέδασαν με αγαπημένα διαχρονικά του τραγούδια.

Οι εκπλήξεις ήταν αλλεπάλληλες στην «Ιερά Οδό» με highlight της βραδιάς τη μουσική συνάντηση του Γιάννη Πλούταρχου με καλούς συναδέλφους του όπως η Πέγκυ Ζήνα, ο Νίνο Ξυπολιτάς και ο Γιώργος Τσαλίκης οι οποίοι επισκέφτηκαν το νυχτερινό μαγαζί και τραγούδησαν με τον Γιάννη Πλούταρχο ξεσηκώνοντας την «Ιερά Οδό». Στο λαμπερό event διακρύναμε τις πιο γνωστές φυσιογνωμίες του αθηναϊκού night life που έγιναν μια μεγάλη παρέα διασκεδάζοντας με την ψυχή τους ενώ τα λουλούδια έπεφταν βροχή.
Δείτε φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved