Happy Birthday Ελλάς: Όλη η showbiz στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης (photos)
Exodos

Happy Birthday Ελλάς: Όλη η showbiz στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης (photos)

H θεατρική παράσταση «Happy Birthday Ελλάς» έκανε χθές την επίσημη πρεμιέρα της.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης, η Ζωζώ Σαπουντζάκη και όλος ο ταλαντούχος θίασος παρουσίασαν και επισήμως το ιδιαίτερα πετυχημένο θεατρικό έργο, ενώ πλήθος κόσμου έσπευσε να απολαύσει την παράσταση από κοντά και κατέκλυσε το θέατρο Αθηνά.

Οι ηθοποιοί έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και παρέσυραν το κοινό σε μια βραδιά που τα είχε όλα! Κέφι, τραγούδι, μουσική, διάδραση και προβληματισμούς, όλα σωστά τοποθετημένα. Η πραγματική ταυτότητα του Έλληνα, λοιπόν, δοσμένη μέσα από γέλιο, μουσική, χορό, τραγούδι αλλά και... βαθιά ψυχή.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης, του οποίου το έργο είναι δικό του… παιδί, ήταν καταιγιστικός και ξεσήκωσε τον κόσμο, ενώ ακόμη τα πειράγματα και η χιουμοριστική του διάθεση ήταν αστείρευτα. Το κοινό γελούσε με την ψυχή του και η ενέργεια που κυριαρχούσε ήταν μοναδική.

Έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό!

Φυσικά, η μεγάλη diva του show, η Ζωζώ Σαπουντζάκη, βγήκε στη σκηνή και με τη λάμψη της και την αυθεντικότητά της έκανε τη βραδιά ακόμη πιο μαγική. Χόρεψε, ερμήνευσε, και έκανε αυτό που ξέρει να κάνει καλά. Να ψυχαγωγεί!

Ο Γιώργος Χατζής, ο Ανδρέας Κωνσταντινίδης, ο Ερμόλαος Ματθαίου, ο Βασίλης Γιακουμάρος, η Τάνια Ρόκκα, ο Γιώργος Μπούμπας και η Σοφία Κουρτίδου όχι μόνο ήταν καλοί στους ρόλους τους, αλλά σε έκαναν να απορείς πώς γίνεται κάποιος να παίζει ένα τόσο απαιτητικό έργο με τόση ευκολία.

Εκεί, λοιπόν, έδωσαν το «παρών» πολλοί εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού κόσμου, μεταξύ των οποίων η Ελεονώρα Μελέτη, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη που φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό του πατέρα της, ο Φώτης Μεταξόπουλος και πολλοί ακόμη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved