Λαμπερές εμφανίσεις στη παρουσίαση του νέου graphic novel «Sons Of Chaos» του Chris Jaymes (Pics)
Exodos

Λαμπερές εμφανίσεις στη παρουσίαση του νέου graphic novel «Sons Of Chaos» του Chris Jaymes (Pics)

Ο διάσημος Αμερικανός συγγραφέας και σεναριογράφος επισκέφτηκε την Ελλάδα για να παρουσιάσει το νέο του graphic novel “Sons Of Chaos”, μια ιστορία επικής φαντασίας με θέμα την Ελληνική Επανάσταση του 1821.

Στα πλαίσια της μεγαλύτερης έκθεσης κόμικ της χώρας “AthensCon” στο στάδιο Tae Kwon Do έγινε η παρουσίαση του νέου βιβλίου “Sons Of Chaos” του Αμερικάνου σκηνοθέτη, σεναριογράφου και παραγωγού Chris Jaymes με ένα μοναδικό cocktail party με λαμπερούς καλεσμένους.

Η παρουσίαση του επικού graphic novel έγινε από τον Έλληνα ηθοποιό, Άνθιμο Ανανιάδη, ενώ στο βιβλίο διαδραματίζεται μια ιστορία επικής φαντασίας με θέμα την Ελληνική Επανάσταση του 1821.

Ο Chris Jaymes ξεκίνησε να ασχολείται με το χώρο του θεάματος στα 17 του και από τότε έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικές σειρές ανάμεσα στις οποίες συγκαταλέγονται και οι Lost, Party of Five, Profiler, Chicago Hope, NYPD Blue και Touched by an Angel. Επίσης, έχει παίξει σε πολλές ταινίες, όπως το Father’s Day του Ivan Reitman με πρωταγωνιστή τον Robin Williams και τον Billy Crystal.

Το 2019, μετά από οκτώ χρόνια ανάπτυξης, το “Sons Of Chaos”, μια ιστορία φαντασίας με θέμα την Ελληνική Επανάσταση του 1821 δημοσιεύθηκε παγκοσμίως σε έναν σκληρόδετο τόμο, 192 σελίδων, από την IDW και την Penguin Random House.

Ο Jaymes έγραψε το βιβλίο με τον σκιτσογράφο Ale Aragon και παράλληλα συνεργάζεται με την εταιρία Levendis Entertainment και τον Nick Lambrou, στο σενάριο για την μεταφορά του βιβλίου στον κινηματογράφο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved