Επίσημη θεατρική πρεμιέρα με επώνυμες παρουσίες (photos)
Exodos

Επίσημη θεατρική πρεμιέρα με επώνυμες παρουσίες (photos)

Μία υπέροχη θεατρική βραδιά ήταν αυτή που έζησαν όσοι βρέθηκαν στο θέατρο Αλκυονίς για την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης Μεθυσμένη Πολιτεία

Στην πρεμιέρα παρευρέθηκε πλήθος επωνύμων που έδειξε να απολαμβάνει τόσο την παράσταση όσο και αργότερα τα καλλιτεχνικά πηγαδάκια που είχαν στηθεί στο φουαγιέ του θεάτρου. Πρωταγωνιστές και εκεί οι συντελεστές αυτής της θεατρικής παραγωγής.

Ανάμεσα στους επώνυμους που έσπευσαν να παρακολουθήσουν την παράσταση, μεταξύ άλλων, ήταν ο Γιώργος Καπουτζίδης, η Κατερίνα Λέχου, ο Κώστας Αρζόγλου, ο Θάνος Καλλιώρας και πολλοί ακόμα καλλιτέχνες που έσπευσαν να συγχαρούν τους συντελεστές της παράστασης οι οποίοι είναι οι εξής:

Δημήτρης Ήμελλος

Δημοσθένης Παπαδόπουλος

Κατερίνα Μισιχρόνη

Αλεξάνδρα Παντελάκη

Νίκος Αλεξίου

Βαγγέλης Ψωμάς

Ερατώ Πίσση

Παναγιώτης Κατσώλης

Ερρίκος Μηλιάρης.

Λίγα λόγια για το έργο...

Το λογοτεχνικό έργο του Σωτήρη Πατατζή «Μεθυσμένη Πολιτεία» μεταφέρεται στην θεατρική σκηνή «Αλκυονίς» από τις Θεατρικές Σκηνές σε διασκευή Έλσας Ανδριανού και σκηνοθεσία Άρη Τρουπάκη.

Σε μια μικρή επαρχιακή πόλη της Μεσσήνης, καταφθάνει ένας περιπλανώμενος θίασος που αποτελείται από ανθρώπους λίγο ή πολύ αποτυχημένους.

Ανάμεσά τους είναι και μια νέα, πολύ ωραία γυναίκα, που γρήγορα αναστατώνει όλους τους ανθρώπους της μικρής εκείνης πολιτείας, φουντώνει τα πάθη, ξυπνάει χίλιες δυο απωθημένες επιθυμίες, ζωντανεύει τα όνειρα και, γενικά, δίνει σε όλους την ευκαιρία να γνωρίσουν καλά τον εαυτό τους και να συνειδητοποιήσουν τη φθορά τους, τη μοναξιά τους και τη λαχτάρα τους για μια ζωή καλύτερη.

Όλα αυτά, δοσμένα άλλοτε με χιούμορ, άλλοτε με πικρό σαρκασμό και άλλοτε με διάθεση ποιητική κι ονειρική, κάνουν πραγματικά τη «Μεθυσμένη Πολιτεία» ένα από τα ωραιότερα βιβλία που γράφτηκαν ποτέ για την καθημερινή ζωή μιας μικρής πολιτείας.

Δείτε φωτογραφίες από την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved