Ιωάννα Μπέλλα: Πουθενά χωρίς το σκυλάκι της! Βρέθηκε σε λαμπερό event και φωτογραφήθηκε μαζί του!
Exodos

Ιωάννα Μπέλλα: Πουθενά χωρίς το σκυλάκι της! Βρέθηκε σε λαμπερό event και φωτογραφήθηκε μαζί του!

Μπορεί η πρώην Σταρ Ελλάς να περπατάει στα μεγαλύτερα σαλόνια μόδας του εξωτερικού, όμως όταν κάνει βραδινές εξόδους στην Ελλάδα, επιλέγει να έχει για... συνοδό το σκυλάκι της! 

Η όμορφη Ιωάννα Μπέλλα μάλιστα, προ ημερών βρέθηκε σε πάρτι για τον ένα χρόνο λειτουργίας γνωστού καταστήματος ρούχων και όχι μόνο είχε μαζί της τον τετράποδο φίλο της αλλά φωτογραφήθηκε και μαζί του.

Πρόκειται για το anniversary party για τον 1 χρόνο λειτουργίας του “Invoid Fashion Store”, το απόλυτο στέκι των πιο γνωστών ελλήνων αθλητών και όχι μόνο στην καρδιά του Περιστερίου στον κεντρικό πεζόδρομο της οδού Αιμιλίου Βεάκη 49 στο Περιστέρι.

Στο κατάστημα, εκτός από την Σταρ Ελλάς 2018, έσπευσαν από νωρίς πολλοί επώνυμοι καλεσμένοι από τον αθλητικό, δημοσιογραφικό και επιχειρηματικό κόσμο της πόλης, καθώς και πολλοί φίλοι του γνωστού ποδοσφαιριστή και πλέον επιχειρηματία Σάκη Κατσούλη και του συνέταιρού του Μπάμπη Χρονόπουλου, δίνοντας τις καλύτερες ευχές τους, και πραγματοποιώντας τις αγορές τους σε ένα μοναδικό Black Friday Event με εκπτώσεις που άγγιξαν το 70%. Τη μουσική επιμέλεια της εκδήλωσης είχε αναλάβει η Μάγκυ Χαραλαμπίδου.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες από την όμορφη βραδιά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved