Τσάρλι: Η πρώτη βωβή ελληνική κινηματογραφική ταινία έκανε πρεμιέρα και ήταν όλοι εκεί (photos)
Exodos

Τσάρλι: Η πρώτη βωβή ελληνική κινηματογραφική ταινία έκανε πρεμιέρα και ήταν όλοι εκεί (photos)

Τσάρλι:H πρώτη βωβή, έγχρωμη κινηματογραφική ταινία για μικρούς και μεγάλους, με την υπογραφή του Θανάση Τσαλταμπάση έκανε πρεμιέρα και όλοι οι επώνυμοι φίλοι του ήταν εκεί.

Η πρεμιέρα της ταινίας έγινε το βράδυ της Τρίτης στα Village Cinemas Mall και οι φίλοι του Θανάση Τσαλτάμπαση, ο οποίος ερμηνεύει και τον πρωταγωνιστικό ρόλο παρακολούθησαν την ταινία...

Εκτός από τον Θανάση Τσαλταμπάση στον «Τσάρλι» πρωταγωνιστούν οι: Γιώργος Κοψιδάς, Στέλιος Ιακωβίδης, Αγοραστή Αρβανίτη, Δημήτρης Παπανικολάου, Σπύρος Παππάς, Μαριάννα Τουντασάκη, Νίκος Φιλημέγκας, Φοίβος Παπακώστας, Γιώργος Λαμπριανός, Βίκυ Κυριακοπούλου.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Ο Τσάρλι ξεπηδά από το παρελθόν και προσγειώνεται στο σύγχρονο παρόν. ‘Ενας ρομαντικός περιπλανώμενος ονειροπόλος, μια ύπαρξη ευαίσθητη και τρυφερή που βρίσκεται διαρκώς σε κίνηση. Ένα μεσημέρι, καθισμένος στο παγκάκι ενός πάρκου, ξεφυλλίζει μια εφημερίδα στην οποία υπάρχει ένα μήνυμα αποκλειστικά για αυτόν. Εάν περάσει πέντε δοκιμασίες με επιτυχία, τότε ένας πολύ μεγάλος θησαυρός θα γίνει δικός του. Χωρίς να χάσει χρόνο, αποδέχεται την πρόκληση και από αυτό το σημείο ξεκινάνε οι περιπέτειες του. Μία νοσταλγική κωμική περιπέτεια για τις ανθρώπινες σχέσεις, τη δύναμη της αγάπης, τους ρόλους της ζωής και τις αξίες της. Μια ταινία - ύμνος στην ανθρωπιά και την τρυφερότητα.

Δείτε στην gallery τους επώνυμους που παρακολούθησαν την πρώτη προβολή του «Τσάρλι»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved